Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Øyas eneste kveldsåpne matvarebutikk

Annonsørinnhold i samarbeid med

Kveldene trekker folk fra alle bygdene på denne siden av øya.

De opplever god omsetning årlig, og for Coop Marked Hasvik, er det særlig kveldene som er innbringende, kan butikksjef for Coop Marked Hasvik, Per-Hugo Mathisen fortelle.

- I Hasvik er det kun oss, og vi har gode åpningstider, vi har åpent til 21 hver dag og 20 på lørdag, så det er mange kunder på kveldene, sier Mathisen.

- Konkurransemenneske

Butikken drives godt, og Mathisen legger ikke skjul på viktigheten av Coop-butikken som tidligere var samvirkelag og åpnet en gang på 1940-tallet.

- Vi jobber hele tiden for å bli bedre på alle områder. Det er noe jeg jager hele tiden. Jeg er konkurransemenneske, har vært aktiv skiløper og i fotball, så jeg ser konkurranse i alt, ler Mathisen.

- Mange har ikke bil

For den 44 år gamle butikksjefen, er han tydelig klar på viktigheten av å ha en Coop-butikk i Hasvik.

- Veldig mange her har ikke bil, så at vi er helt i nærheten er veldig viktig, sier Mathisen.

I Hasvik er det i tillegg til butikken, en Thai-restaurant og et hotell. Dermed må Coop Marked sørge for å ha det aller meste av dagligvarer, i tillegg til andre ting som innbyggerne behøver.

- Vi har hele tiden sortiment etter sesong. Nå for tiden er det mye malerutstyr, og siden vi ikke har spesialbutikker her, så selger vi også både litt turutstyr, litt kjøkkenutstyr og mye fiskeutstyr til både yrkesfiskere, turister og hobbyfiskere, avslutter Mathisen.

 
Del artikkelen på Facebook