Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Vil du jobbe i disse omgivelsene?

Det er ikke alltid slik i Honningsvåg, men sånn kan det være i byen som i 2006 stakk av med suveren tittel som Norges sommerby!

Annonsørinnhold i samarbeid med

Langt mot nord, ja så mye lenger nord kommer du faktisk ikke. Så finner du Magerøya, og byen Honningsvåg. Øya som ligger så langt fra trikkestøy, rushtrafikk, luftforurensing og andre storbyfenomen du kan tenke deg. Men du finner en bank, som satser i nord, og med hyggelig mennesker som kan bli nettopp dine kolleger. Vi har nemlig en stilling ledig, og søker kanskje nettopp deg? 


71 grader nord!

Den sjarmerende, men også værharde øya Magerøya ligger på 71 grader nord. Her finner du små koselige fiskevær, den lille byen Honningsvåg, samt et av de mest kjente landemerkene i Europa. Nemlig Nordkapp. Med et areal på 436 kvm så er Magerøya Norges 11. største øy. Øya har litt over 3000 hyggelig mennesker, og administrasjonsstedet er Honningsvåg. I Honningsvåg finner du alt du trenger i det daglige, med butikker, restauranter, hoteller, frisører, haller, fotballbaner og mye mer. 

Det beste med å bo i Honningsvåg er at det er en familievennlig plass, med masse aktiviteter for barn og unge. Bra kulturliv og nært til det meste.

Nadia Leinan, finansiell rådgiver
Mye fritid

Å bo på Magerøya vil garantert senke skuldrene dine. Det vil gi deg enorme kontraster i vær. Det vil gi deg storartede naturopplevelser, både til havs og til lands. Her kan du stå alpint, du kan gå på ski, fiske i et av mange gode fiskevann. Eller du kan gå på jakt. Eller kanskje du vil sykle rundt på øya både langs landevei, og i terreng. Mulighetene er mange. Vil du være mer urban, så finner du et trivelig uteliv i Honningsvåg. Her er både Nøden og Corner populære steder å dra på. På Nøden kan du nyte et godt glass, og se fotballkamper live eller kanskje du vil være med på quiz en gang i uka? Drar du på Corner kan du både spise og drikke, og hygge deg skikkelig. Ønsker du enda mer kultur, så finner du både kino og kulturhus i byen. Og veldig masse hyggelig, og sosiale folk!

 

Du finner også oss her!

Naturligvis. Med trivelige kolleger og fine lokaler i sentrum, ligger vår bank med visjonen "For Nord-Norge". Vi bygger vår virksomhet på nærhet til kundene, god tilgjengelighet, dyktighet, produktbredde og helhetlig økonomisk rådgivning. Alle bankens beslutninger om bankens kunder tas i Nord-Norge, og vårt mål er å være en bank for Nord-Norge. Som lokalt og selvstendig finanskonsern har vi et spesielt ansvar for å stimulere til vekst og trivsel i vår landsdel.

Framtiden ligger her

Magerøya er rik på ressurser. Utenfor kaikanten finner du rikelig med fisk, kongekrabbe og store olje- og gassressurser. Kommunen ligger strategisk til i forhold til utvikling både i forhold til de fornybare ressursene, men også Barentshavets rike olje- og gassreserver. Det forventes aktivitet i framtiden, med base i kommunen. 

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som:

* Motiveres av salg og gode kundeopplevelser

* Entusiastisk og engasjert

* Initiativrik, utadvendt og løsningsorientert

* God kommunikasjon- og formidlingsevne

* Selvstendig og strukturert

og vi ønsker at du har utdanning på høyskole- eller universitetsnivå og/eller autorisasjon som finansiell rådgiver. AFR-autorisasjon kan kompensere for manglende formell utdannelse, og vil være en fordel.

Salgserfaring og dokumenterte salgsresultater vil naturligvis også være nyttig.

Jeg kunne sagt masse her, men vil trekke fram at det beste med å jobbe i banken er at det er en samfunnsengasjert bedrift. Vi får være med å bidra til å skape aktivitet i lokalsamfunnet. Bedriften har også stort fokus på helse, og det å ha et godt arbeidsmiljø.

Nadia Leinan, finansiell rådgiver

Vil du være med å bygge Nord-Norge?

Kjenner du at du blir inspirert, kjenner du at dette frister. Vil du være med å dyrke våre verdier videre? Ønsker du å være med å bidra til å skape muligheter for kommunens befolkning?

Da bør du ikke nøle med å søke på stillingen!

Søknadsfristen er 13.08.2017

Les mer om stillingen her: https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=3519027397&Company_Id=2067943297&culture_id=NB-NO&cultureid=NB-NO&cols=2,3,7&link_source_id=0

 


Vil du bli vår kollega? På bildet finansrådgivere Dan Kåre Nilsen og Nadia Leinan

Om Sparebank1 Nord-Norge

Moderne finanshus som ved utgangen av 1. kvartal 2017 hadde en forvaltningskapital på 92 milliarder kroner.

Hos oss får du utført alle banktjenester. Dette inkluderer betaling, sparing, lån og forsikring.

God tilgjengelighet

Vi har 38 kontorer i 36 kommuner i landsdelen, inkludert Svalbard. I tillegg finner du oss selvsagt på nett og mobil.

Ca. 270 000 personkunder og ca. 33 000 bedriftskunder (inkludert offentlig sektor, lag og foreninger) har valgt oss som sin bankforbindelse. 
Del artikkelen på Facebook