Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Tredoblet omsetningen med ny meny: Nå har Marius flere nyheter på lur

Marius Heitmann (25) og Fresh feirer ett år med drift. Et viktig grep i høst ga umiddelbar effekt. I dag (10.november) er det ganske nøyaktig ett år siden Marius Heitmann (25) og resten av gjengen på Fresh Café åpnet dørene i Hammerfest. For de som har startet egen virksomhet, vet at det kan være utfordrende. Men 25 år gamle Heitmann og co. er fortsatt «still going strong». -Det har gått veldig bra. Første året handler det om å ha hodet over vann, og vi puster fortsatt. Vi er skyld og gjeldfrie, og det er et ganske godt utgangspunkt for framtiden, sier daglig leder Marius Heitmann.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Satset «fresht»

Fresh Café gikk hardt ut av startblokkene og gikk for et ekstraordinært sunt konsept med juice, smoothier og smakfulle salater.

-Vi satset hardt på smoothie og juice, og et litt «freshere» konsept, innleder Heitmann.

Han er sliten etter et hektisk år med mye jobb. Men pågangsmotet er upåklagelig. I høst tok han og resten av ledelsen et viktig grep.

-På et tidspunkt valgte vi å omfavne hele byens befolkning, ettersom det var mange som er interessert i å spise hos oss. Dermed utvidet vi menyen, og lanserte byens beste kafémeny. Vi sørget imidlertid for å ta vare på de sunne alternativene som hadde fungert godt fram til da, sier den unge lederen. 

Ny kokk

I bresjen for den nye menyen har nye, unge og fagutdannede kokken Mikael Bæivi (22) stått.

-Vi valgte å ansette en ny kokk i 100 prosent stilling og satset. Det kan være kritisk for små virksomheter å ansette folk på fulltid, men vi valgte riktig. Han har vært en voldsom ressurs for oss.

Mikael er utdannet kokk, og har mye av æren for at kundene nå strømmer til

Tredoblet omsetning

Endringen ga umiddelbar effekt.

-Det har blitt tatt veldig godt i mot. Vi har omtrent tredoblet omsetning på kafédriften, og i så måte var det et helt nødvendig grep. Det handler om å tilpasse seg omgivelsene og folk sine ønsker. Folk vil at det skal gå raskt, og mange er glad i burger. Sånn er det bare, fastslår han. 

Skryter av Hammerfest

25-åringen er ydmyk og takknemlig for tilliten byens befolkning har gitt Fresh.

-Folk her er positiv til at nye ting skjer, og mange har besøkt oss. Vi har mange gode ambassadører, og folk er generelt flink til å støtte nye initiativer. Vi skal sørge for å fortsette å levere varene, og forhåpentligvis fortsetter folk å komme hit, sier han.

Han vil også takke mannen han overtok de gamle «Redrum»-lokalene fra.

-Jeg ønsker å takke Kristoffer Risvaag, som jeg har et veldig godt forhold til. Han har vært en god mentor, stilt opp og vist vei for oss. Det er jeg ekstremt takknemlig for, sier han. 

Signaturretten Burger med forskjellig garnityr har virkelig slått an

Nyheter

Ny mat-meny har gitt ytterligere inspirasjon.

-Vi utvider menyen i januar. Heitmann holder kortene tett inn til brystet foreløpig. Jeg kan ikke love annet enn at det blir minst like bra som det vi har allerede, smiler han.

På utelivsfronten vil det også skje ting.

-I tida som kommer vil vi prøve ut enda flere utelivskonsepter, samtidig som vi kjører på med det som allerede fungerer. Utelivet er en ferskvare. Det må vi ta til etterretning, sier Marius Heitmann.

25-åringen som åpenbart behersker både fest og god mat.  

Del artikkelen på Facebook