Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Tonje (25) begynte som ekstrahjelp i oktober – to måneder senere var hun butikksjef

Annonsørinnhold i samarbeid med

25-åringen med kometkarriere på Pasviktunet.

Allerede i 1934 sto den første Coop-butikken Sør-Varanger Samvirkelag ferdig på Pasviktunet. I 2000 fusjonerte de med Coop Finnmark og den nye butikken sto klar 18. desember 2003.

Med seks ansatte holder de det fortsatt gående med kunder fra alle landets hjørner og det store utland i den lille plassen Svanvik, cirka 40 kilometer sør for Kirkenes.

Troppene ledes av den unge butikksjefen Tonje Limstrand – som tok over roret like før jul i fjor. Med det ble hun den yngste butikksjefen i Coop Finnmark-familen.

- Det viktigste for oss er å ta vare på og ha fornøyde kunder. Vi forsøker alltid å tilby kundene hva de ønsker, og det skal være hyggelig å handle hos oss. Uten kundene har vi ikke butikk, sier Limstrand. 

 

Service i fokus

«Det lille ekstra» er nærmest blitt et slagord for butikken.

- Vi hjelper de eldre med posene ut i bilen og har fokus på det lille ekstra. Det får vi ofte gode tilbakemeldinger på. Vi har også et kaffebord der folk setter seg ned hver dag, drikker kaffe og prater. Det er kjempetrivelig, sier 25-åringen. 

 

Turister hele året

Svanvik har en av grensevaktstasjonene på den norsk-russiske grensen. Den russiske gruvebyen Nikel ligger bare noen få kilometer unna, men det er ikke bare russerne som benytter seg av butikken.

- Vi har turister hele året. Om vinteren er det hundekjøring, hytteutleie og ski. Det er et veldig aktivt friluftsområde med mange tilreisende. Folkehøgskolen bruker området mye rundt, og bobilturistene ser vi mye til om sommeren, i tillegg kommer det mange fugletittere opp hit. Det er et veldig rikt dyreliv her i Pasvik, sier Limstrand.

Og på Pasviktunet får turistene det de skal ha.

- Til påsken sørger vi for å ha maggot og pilkeutstyr og tilpasser oss. Mot jakta sørger vi for å ha kart liggende, så vi tilpasser oss turistene og behovene hele tiden, forteller Tonje Limstrand.

En av Finnmarks yngste butikksjefer. 

 
Del artikkelen på Facebook