Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Tar Manhattan-teknologi til Finnmarksvidda

Med virtuell teknologi kan du nå gå på boligvisning i boliger som fortsatt er på tegnebrettet.

Annonsørinnhold i samarbeid med

iFinnmark satser tungt digitalt, og tilpasser nå produktene sine ytterligere for framtiden - også for sine annonsører.  – Nå tilbyr iFinnmark et enda bredere spekter av tjenester, som utfyller dagens annonseløsninger. 

Det innebærer blant annet virtuelle boligvisninger.

- Redaksjonen jobber steinhardt for å møte framtidens kompliserte medievirkelighet, og det samme gjelder markedsavdelingen. Vårt nye samarbeid innebærer at vi blir en totalleverandør på kommunikasjonstjenester. Vi tilbyr alt fra produksjon av innhold, webløsninger, applikasjoner, og mer «avanserte» ting som virtuelle boligvisninger, sier salgssjef iFinnmark – Anders Nesse. 

iFinnmark blir nå en totalleverandør av kommunikasjonstjenester. Vi tilbyr alt fra produksjon av innhold, webløsninger, applikasjoner, og mer «avanserte» ting som virtuelle boligvisninger.

Anders Nesse, salgssjef iFinnmark

-VR-teknologi er framtiden

-VR-teknologi er et ekstremt spennende fagfelt, og vil bli anvendt i en rekke sammenhenger – eksempelvis medisin, helse, fiskeri, oppdrett og oljeindustrien. I New York har de praktisert virtuelle boligvisninger av eiendom allerede i et par år, og enkelte entreprenører har innført slike visninger i Norge også. Vi ønsker å gjøre denne type teknologi tilgjengelig til en pris annonsører kan være bekjent med, sier medierådgiver Kristian Osen.

Anders Nesse eksemplifiserer hvordan iFinnmark helt konkret tenker å ta i bruk denne type boligvisning:

-Eksempelvis kan iFinnmark fasilitere en stand i samarbeid med utbygger, hvor man kan vise fram eiendomsprosjekter med tilhørende utsiktskvaliteter. I Finnmark er vi så heldige at mange av boligprosjektene har unik beliggenhet, og denne kvaliteten får man fram på en tilnærmet autentisk måte, forklarer Nesse. 

Forestill deg at noen av våre turistoperatører drar på messe til Dubai, og viser fram Finnmarksvidda med nordlyset dansende over ville reinsdyr i VR. Da blir VR fort til virkelighet.

Kristian Osen, Medierådgiver iFinnmark

Nye løsninger og komplett leverandør på tjenester

Nesse understreker at VR-teknologi bare er ett av flere produkter som nå iFinnmark utvider verktøykassa med.

-Det er bare ett eksempel på moderne teknologi som vil prege framtiden. I hovedsak dreier dette samarbeidet om at vi skal være en totalleverandør av tjenester, som i sum skal sørge for at våre annonsører når ut med sine budskap – til riktige målgrupper, sier Nesse.

-Et annet eksempel på vårt nye produktsortiment er webløsninger for virksomheter. Vi tilbyr funksjonelle og stilrene løsninger, som samtidig er enkel i bruk for kunden. Gode webløsninger trenger ikke være så kostbart, men er i de fleste sammenhenger verdifullt, sier Nesse.

iFinnmarks unike posisjon med den tilhørende distribusjonskraften, i kombinasjon med nye og spennende produkter, vil bli en virkningsfull pakke for iFinnmarks annonsører. Finnmark er et spektakulært fylke. Forestill deg at noen av våre turistoperatører drar på messe til Dubai, og viser fram Finnmarksvidda med nordlyset dansende over ville reinsdyr i VR. Da blir VR fort til virkelighet, smiler Kristian Osen.

iFinnmark tar nå et 7-mils steg for å vinne kampen om kundene, og blir nå en komplett leverandør av tjenester til våre kunder.

Anders Nesse, salgssjef iFinnmark

Tar i bruk verdensledende teknologi

iFinnmark tar nå også i bruk den verdensledende teknologiplattformen til Google, og posisjonerer seg dermed enda sterkere i markedet for programmatisk reklamesalg og tilbyr nå annonsørene nye og mer slagkraftige løsninger.

- Vår ambisjon er å bli ledende på programmatisk annonsesalg. Med den nye teknologiske løsningen i kombinasjon med innsikten om våre brukere gjennom innloggingsløsningen aID, har vi et unikt tilbud som gir merverdier til annonsørene og nytt relevant og skreddersydd kommersielt innhold til leserne, sier salgssjef Anders Nesse.

Vil du være vår første kunde til å ta i bruk vår nye teknologi?

Vil du bli vår første kunde som tar i bruk våre nye teknologi i Finnmark?

Skriv til oss her

  

  

Del artikkelen på Facebook