Annonsørinnhold i samarbeid med Bufetat

Hva er dette?

Slik skal de rekruttere nye fosterfamilier

Arctic Race of Norway og Bufetat har signert en avtale som forlenger det viktige samarbeidet de har hatt – med tre nye år.

Annonsørinnhold i samarbeid med Bufetat

Dette fører til økt synlighet for sykkelrittets samfunnspartner, som trenger flere fosterfamilier til å dekke behovet for barna i Nord-Norge.

Tar nærbutikken i bruk

Daglig leder Knut-Eirik Dybdal gleder seg over fornyingen av det viktige samarbeidet:

– I Nord-Norge som i resten av landet, så er det behov for nye fosterhjem. Og hvis jeg kan være med å bidra til at flere ønsker å vite mer om hva det vil si å være en fosterfamilie, så gjør jeg gjerne det, sier Arctic Race-lederen.

Sykkelrittet har erfaring med å bruke mange ulike reklamekanaler, fra digitale annonser på det store internettet – til det å henge opp fysiske lapper på nærbutikken eller lokale samlingssteder. Nå skal Bufetat gjøre det samme, med hjelp fra Arctic Race.

«Matpakkesmører søkes»

Snart vil det nemlig dukke opp nye lapper på oppslagstavler rundt om i Finnmark. På arkene står det skrevet beskjeder med barnehåndskrift, og inneholder tekst som «Søker noen som kan være bekymret når jeg ikke kommer hjem til avtalt tid», og «Matpakkesmører søkes». I bunnen av arket kan man rive av en lapp med kontaktinfo. Kampanjen vinkler derfor rett på barnas behov, og målet er at kampanjen skal skille seg ut slik at den synliggjør det det stadige behovet for fosterfamilier.


Dette er en av lappene som vil være å finne rundt omkring i Finnmark på nærbutikker og andre lokale samlepunkter.

– Og med disse lappene som vi nå henger opp, så håper jeg at det er flere som tar kontakt og ønsker å bli nye fosterhjem, sier han.

Barn og ungdom

Det er ikke bare de aller minste som trenger hjelp i Nord-Norge:

– Vi trenger nye fosterfamilier, spesielt til de eldste barna mellom 10 og 18 år, forteller avdelingsleder Torbjørn Johansen ved fosterhjemstjenesten avd. Hammerfest, som rekrutterer fosterhjem.

Den nye kampanjen vil være synlig i mai måned.

– TA KONTAKT!

Han håper at alle som er interesserte, eller de som bare lurer på hva det innebærer å være fosterhjem, tar kontakt for en uforpliktende prat.

Gå til www.fosterhjem.no for å stille spørsmål via epost, eller ring 466 12 420 (Fosterhjemstjenesten i Hammerfest)

– Ta kontakt med oss, ikke nøl!, avslutter Johansen med et vennlig smil.


– Hvis jeg kan være med å bidra til at flere ønsker å vite mer om hva det vil si å være en fosterfamilie, så gjør jeg gjerne dette, sier han.

Denne måten å få oppmerksomhet bruker Arctic Race of Norway når sykkelrittet skal få ut informasjon.

– Og med disse lappene som vi nå henger opp, så håper jeg at det er flere som tar kontakt og ønsker å bli nye fosterhjem, avslutter han varmt.

Her henger Knut-Eirik Dybdal opp en lapp på Stortorget i Tromsø.

Bufetat

Del artikkelen på Facebook