Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Ørjan (36) feirer 10 år i Coop Gakori med splitter ny butikk.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Drømmen oppfylt

Nesten på dagen 10 år etter at Ørjan Pettersen (36) overtok Coop-butikken på Gakori fikk han drømmen oppfylt.

-For meg er det en ny hverdag, og mye lettere å samarbeide med de andre butikkene i Alta-områdene – som også er Extra, sier Ørjan Pettersen.

36-åringen overtok Coop Prix i Gakori for 10 år siden. 26. april 2018 var butikken bygd om – og åpnet opp i ny drakt som Extra.

-Det har gått veldig bra. Folk er fornøyd og vi har økt omsetningen. Det har gått som forventet. Vi var forberedt på at denne endringen skulle gi oss et løft, sier Pettersen. 

Stamkunder

Med sin sentrale beliggenhet i boligfeltet i Gakori har butikken en rekke stamkunder.

-Det vi har fått gode tilbakemeldinger på er at vareutvalget har blitt større. Spesielt middag og kjølevarer. Vi har også fått gode tilbakemeldinger på at vi nå har medlemsrabatt for folk med appen, forteller Pettersen.

-Stamkundene virker veldig tilfreds, sier han. 

Større butikk

Ombyggingen varte i tre uker, og resultatet er splitter ny butikk med blant annet betydelig større kjøleareal, og ikke minst Frukt & Grønt-avdeling – som er et satsingsområde for Coop.

-På mange måter så er jo Extra noe folk har etterspurt, og personalet er glad for å få det. Det gjør det enklere for oss ansatte, og det smitter over på humøret, sier Ørjan Pettersen.

Butikksjefen som fikk ny butikk i 10-årsgave. 

 
Del artikkelen på Facebook