Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Ny storsatsning på kysten

Vil du være med å videreutvikle en av Norges råeste merkevarer? Nå har du sjansen. Hurtigruten setter sammen team som skal rendyrke de kortere reisene langs kysten.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Thomas Larsen, som leder den nye satsingen, lover spennende og morsomme jobber i det cruisebransjen omtaler som verdens mest innovative rederi.

– Vi i Hurtigruten går på jobb hver dag for å skape uforglemmelige opplevelser for tusenvis av gjester. Hos oss får du muligheten til å jobbe med en av Norges mest kjente merkevarer og i et selskap som er verdensleder innen opplevelsesreiser. De som blir ansatt nå, blir sentrale i å bygge opp en helt ny avdeling i Tromsø, sier han.

I RIVENDE UTVIKLING

Hurtigruten har flere ganger blitt kåret til verdens beste leverandør av opplevelsesreiser. Med den massive satsingen deres på bærekraft, teknologi og miljø setter selskapet en ny standard for den internasjonale cruisebransjen. 

Vi er i rivende utvikling, og vårt mål er å stadig forbedre oss. På sikt vil miljøtiltakene våre gi oss verdens mest miljøvennlige passasjerskip på norskekysten.

Thomas Larsen

I sommer ble Hurtigruten det første norske selskapet - og verdens første cruiserederi - som kuttet all unødvendig engangsemballasje. I tillegg kjemper selskapet for et forbud mot tungolje langs norskekysten og Arktis, bygger verdens første hybrid-drevne ekspedisjonsskip som skal utforske noen av verdens mest spektakulære farvann, samt opprettet Hurtigruten Foundation som bidrar til forskning og støtter prosjekter i områdene Hurtigruten seiler. 

SOM NYE: Skip for skip oppgraderer Hurtigruten flåten som seiler i Kystruten Bergen – Kirkenes. MS Polarlys er ett av skipene – neste ute er MS Richard With og MS Nordlys. Først oppgraderes skipene innvendig. Så får de nye, miljøvennlige motorer med gass- og batteridrift.

BLI MED PÅ LAGET

Vil du søke jobb i Hurtigruten bør du være glad i både kysten og et høyt tempo. Og som et globalt selskap, med salgskontorer verden over, er mulighetene for å utvikle seg nesten ubegrenset.

– Alle som jobber hos oss er ambassadører både for Hurtigruten og norskekysten. Kollegene vi er på jakt etter er nysgjerrige og kreative. De er sultne på å lære, og brenner for å utnytte ny teknologi til de beste for gjestene våre. Vi kan tilby et dynamisk arbeidsmiljø og høyt tempo. Hos oss er det aldri en kjedelig dag, forteller Larsen entusiastisk.

At den nye avdelingen og de nye jobbene skal bygges opp ved Hurtigrutens Tromsø-kontor, bør ifølge Larsen gjøre dem ekstra attraktive.

– Som Hurtigruten er Tromsø en by i utvikling. Ikke bare har vi majestetisk natur på alle kanter og et rikt kulturliv, men vi er inngangsporten til Arktisk som for tiden har eksplosiv vekst i antall besøkende. Potensialet er enormt. Det er ikke uten grunn at Tripadvisor nettopp har kåret Tromsø til en av verdens beste byer å besøke.

Vi vet det er veldig mange flinke folk langs kysten vår. Nå håper vi at de utforsker de mange stillingene vi har lyst ut, og søker!

Thomas Larsen
 
Del artikkelen på Facebook