Annonsørinnhold fra Hammerfest Energi Bredbånd

Hva er dette?
Nå fortsetter Hammerfest Energi Bredbånd med utbyggingen av fiber. Først ut i år er Forsøl.
Nå fortsetter Hammerfest Energi Bredbånd med utbyggingen av fiber. Først ut i år er Forsøl. Foto: Odd-Marcus Grøtte Pedersen iFinnmark Lab

Nå fortsetter vi utbyggingen - sjekk hvor vi starter opp.

- Endelig fortsetter utbyggingen, sier Sigurd Helsing i Hammerfest Energi Bredbånd.

Annonsørinnhold fra

Etter rolige tider med full vinter, så kan nå en oppglødd daglig leder fortelle at utbygging av fiber fortsetter for Hammerfest Energi Bredbånd. 

Både vinter og koronakrise har gjort at utbyggingen i en liten periode har vært satt på vent, men når snøen nå gradvis smelter, og de mest omfattende koronatiltakene reduseres, så fortsetter bredbåndsleverandøren sin utbygging av fiber i Hammerfest for fullt, kan Helsing fortelle.

Ivaretar smittevernregler

- Hoveddelen av arbeidet vil foregå utendørs, så kundene trenger ikke være bekymret for at vi skal være mye innendørs hos dem. Det er kun siste oppkobling hvor vi må oppholde oss innendørs, forteller Helsing. - Vi er naturligvis og opptatt av ekstra renhold, god håndhygiene, og forholder oss til gjeldende «avstands» regler. Det ville ikke vært optimalt om halve staben som utfører arbeidet, ville bli liggende syk, derfor er vi ekstra påpasselig med smittevern, forsikrer Sigurd om. 

Vi går nå i gang med utbyggingen av fiber til Forsøl

Vi er i gang! 

18. mai startet vår leverandør Microtrenching Nord opp maskinene i Forsøl. 

Hvor høy hastighet bør jeg velge

Lokal og langsiktig utbygger

Hammerfest Energi Bredbånd er lokalt eid, og er et selskap i Hammerfest Energi Konsernet. Hvor vi har bygd opp kompetanse i et felles kundesenter med vårt konsern, samt etablert lokale arbeidsplasser. Vi er stolte over den lokale kompetansen og verdiskapning vi bidrar til i Hammerfest.

Valgte lokal leverandør

Hammerfest Energi Bredbånd er opptatt av lokale ringvirkninger på utbyggingen, og har valgt Microtrenching Nord AS som leverandør på videre utbygging. Selskapet er nyoppstartet og har sitt utspring fra Hammerfest.

Sigurd Helsing og Hammerfest Energi Bredbånd er opptatt av lokale ringvirkninger og valgte Microtrenching Nord AS som sin leverandør på legging av fiber framover

Knalltilbud til alle som tegner abonnement nå

I 1 helt år får du vår råeste hastighet 1000 Mbit/s til prisen 449 kr pr måned. (normalpris 599,-)* Vi har også lavere hastigheter for de som ønsker det.           - I tillegg spanderer vi installasjonen til alle nye kunder, frister Helsing til slutt med. 

*Her finner du avtalevilkår

Bestill her: http://bredband.hammerfestenergi.no/internett

Hammerfest Energi Bredbånd

En del av Hammerfest Energi-konsernet

Hammerfest Energi er eid av oss alle i form av at det er Hammerfest og Hasvik kommune som eier morselskapet.

Hovedkontor i Hammerfest

Støtter lokale lag og foreninger

Del artikkelen på Facebook