Annonsørinnhold fra

Hva er dette?

 
 

Mona Berg og Ove Holmgren har allerede Norges raskeste nett

Hammerfest Energi leverer allerede fiber til mange eksisterende kunder i Hammerfest. Utbyggingen er i full gang og snart kan du være den neste som får Norges raskeste nett i veggen.

Annonsørinnhold fra

Fiber i Hammerfest

Med superraskt fiber surfer Mona Berg og Ove Holmgren i rekordhastighet. I sin nye enebolig på Snøtunet har de allerede fått Norges raskeste nett i veggen fra Hammerfest Energi. Når hele familien skal være på nett samtidig, barn som gamer og foreldre som vil strømme en serie er man avhengig av å ha et internett en kan stole på. 

Vi hadde fiber fra Hammerfest Energi der vi bodde før i Hammerfest og i vårt nye hus. Med 5 fem tunge brukere på nettet merket vi aldri at kapasiteten sviktet

Mona Berg
Totalkunde med Norges raskeste nett

Som kunde hos Hammerfest Energi vil du kunne hente mye på en og samme plass. Hverdagen blir enklere med strøm, varme, Get TV og internett fra samme leverandør. Alt dette med samme kundesenter lokalt plassert i Hammerfest. Dette setter familien Holmgren pris på, et godt valg ifølge dem. 

Å være totalkunde er viktig for oss fordi det er ryddig, vi har et lokalt kundesenter der det er mulig å møte et kjent fjes om vi skulle ha problemer.

Ove Holmgren
 
Del artikkelen på Facebook