Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Martin ble årets Coop Finnmark-ansatt

Prisen endte opp i Vadsø.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Martin Noren Holm fikk 2.727 stemmer i kåringen, og tar dermed førsteplassen foran Henrik Dox fra Burfjord med 2.200 stemmer.

– I Coop Finnmark har vi mange dyktige medarbeidere, til beste for våre kunder og eiere. Vi ønsker med dette å la våre kunder stemme på de av våre ansatte som har utmerket seg aller best. Denne prisen skal henge høyt og skal inspirere våre ansatte til å yte litt ekstra innsats for deg som kunde, Vi er stolt av å presentere “Årets Servicemedarbeider i Coop Finnmark 2017", sier administrerende direktør Jan-Ivar Alsén om prisen.

ÅRETS ANSATT: Martin Noren Holm er årets ansatt i Coop Finnmark. Han blir her gratulert av både butikksjef Tonny Johnsen og de øvrige ansatte på Coop Extra i Vadsø.

Hans sjef Tonny Johnsen er full av lovord om sin medarbeider.

– Om Martin vil jeg si at han alltid er positiv og glad, En skikkelig Ja-mann som tar jobben seriøst. Martin hjelper både kollegaer og kunder og nøler ikke med å strekke seg litt ekstra. Vi er ett bra team der service er prioritet nr.1 Vi gleder oss over seieren til Martin, det er ikke ufortjent at han vant, fastholder butikksjefen på Coop Extra i Vadsø.

Det var en rørt og glad vinner som fikk prisen på kroner 10.000 overrakt.

– Det er ikke bare å sette ord på dette, det føles ganske spesielt. Å bli nominert som en av 5 i Coop Finnmark generelt til en sånn pris er stort i seg selv, og hadde alene vært nok til at jeg ville blitt fornøyd. Men å få så mange stemmer gjør meg ydmyk og uendelig takknemlig til alle som har stemt på meg og funnet meg verdig til en pris som dette her, sier han.

– Jeg setter pris på så mange gode ord fra folk og tar det som en pekepinn på hvordan jeg er som person, God service er ikke noe jeg tenker så mye på til daglig fordi det faller seg naturlig for meg å gjøre folk fornøyd, å gi det lille ekstra skulle bare mangle, fastholder butikkmedarbeideren, som også roser kollegene i Vadsø.

– Vi er en fantastisk gjeng i Vadsø, og jeg håper at jeg og mine medarbeidere kan fortsette å yte vårt aller beste for dere alle. Jeg setter utrolig pris på dette og at Coop Finnmark viser gjennom denne konkurransen at de bryr seg om oss. Takk igjen nok en gang, jeg er rørt, jubler vinneren.

Resultatet fra avstemmingen

Her er stemmetallene for de nominerte:

Karen Marit Bæhr Bongo 1.938 stemmer

Camilla Nordgård 489 stemmer

Henrik Dox 2.200 stemmer

Martin Norem Holm 2.727 stemmer

Merban Ikram Yorulmaz 1.565 stemmer

Del artikkelen på Facebook