Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Landets største artister skal fylle AKS-Arena

Høstens program er klart. Arktisk Kultursenter har dessuten et nytt og spennende konsept å by på.

Annonsørinnhold i samarbeid med

- Den største forskjellen blir at vi tenker mer konsept enn før. Nytt av året er AKS-Arena, der vi deler opp salen i stående unummererte seter foran, og nummererte seter bak. Det blir dermed litt mer live-feeling og fest når vi vil bygge oppunder akkurat det. Dette gjør vi med Sondre Justad og Morten Abel. Vi får dessuten plass til 150 flere publikummere. Vi opererer med store reisekostnader her i Finnmark, og kapasitetsøkningen betyr at vi kan satse på de aller største artistene, sier Jon Lauvland Pettersen – produsent og booking-ansvarlig på AKS.

Her finner du høstens program på AKS!

Justad straks utsolgt

Konseptet skapes altså for å lage plass for landets fremste artister. Pop-yndlingen Sondre Justad kommer til Hammerfest 3. oktober, mens Morten Abel besøker byen 10. oktober.

Justad-konserten er allerede straks utsolgt (30 billetter igjen i skrivende stund), og bekrefter følgelig behovet for utvidet kapasitet er til stede.

- Vi må rigge ny scene på selve scenen, lys og lyd, og i tillegg bygger vi bar i nede i salen. Det blir et spennende konsept, sier tekniker på AKS – Dag-Jarle Nilsen.

Her finner du høstens program på AKS!

 

Jazz-høst

Selv om AKS nå får muligheten til å ta de inn de største artistene i landet, skal de også satse på litt smalere sjangere.

- Nytt av året er også at vi har fått arrangørstøtte fra Kulturrådet. Det betyr har økonomisk ryggdekning til også å satse litt på de smalere sjangrene, og vi har bestemt oss for å satse spesielt på jazz og beslektede musikkuttrykk, sier Jon Lauvland Pettersen.

Det betyr at det vi kan se fram til en variert plakat på AKS framover.

- Høsten blir rikholdig variert og intens! Vi har rock, jazz, klassisk, pop, dans, astroshow for familien, teater for store og små, og til og med for babyer. Kjente artister som Violet Road og mer ukjente artister som Torgeir Waldemar. Ellers tar vi vare på lokale arrangementer som «Dansefestival Barents», «Italiensk uke» og «Jul i Strandgata», forteller en entusiastisk Lauvland Pettersen.

- Nå er høstens billetter lagt ut for salg. Mange av de store konsertene har vært i salg lenge, og har solgt bra. Det at billettene legges tidligere ut for salg, og at markedsføringa blir mer og mer digital, gjør at vi ikke kommer til å sende ut et trykt papirprogram i år. Vi kommer imidlertid til å lage enkle papirfoldere med månedsprogram.

Kjøp billetter her: http://www.aks.no/kulturprogram.154873.no.html

Bla deg gjennom høstens forestillinger her: http://issuu.com/finnmarkdagblad/docs/h_stprogrammet_aks?e=15528579%2F62710377

 
Del artikkelen på Facebook