Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Ideen kom etter et par glass - nå lager de "Kontraskjæret-light" og VM-fest i Hammerfest

Annonsørinnhold i samarbeid med

Fotball VM er like rundt hjørnet, og det ønsker Jernteppet og iFinnmark å feire. 

 - Det har ikke vært testet ut tidligere, men med iFinnmarks storskjerm, så hadde vi lyst til å teste ut et nytt konsept i Hammerfest. Nemlig en skikkelig VM-fest, forteller en entusiatisk Lars Aude Arnesen, daglig leder på Jernteppet. 

Bronsefinalen og finalen direkte

 - Vi utvider vårt utendørsområde med syv meter lenger ut mot promenaden, og dermed får vi en arena med plass til 2-300 mennesker, sier Arnesen.

Variert program

 - Lørdag og søndag blir det studio, med eksperter som diskuterer matchen, og VM så langt. Det blir VM quiz, og selvfølgelig rosinen i pølsa, finalene på storskjerm, forteller salgssjef for iFinnmark, Anders Nesse.

Gratis inngang og konkurranse 

Arrangementet er åpent for alle sammen over 18 år. Det blir servert mat og drikke utendørs, derfor har vi måtte sette 18 års aldersgrense, kan de fortelle om.

I tillegg blir det kjørt uformell quiz rundt bordene i forkant av sendingene, hvor de som ønsker kan delta. Spørsmålene vil omhandle spørsmål om eldre, og nyere VM-historie, og de frister også med flotte premier til vinnerne.

Inviterer hele Finnmark til å delta på tippekonkurranse

 - Så helt til slutt, så ønsker vi å invitere hele Finnmark til å delta på vår tippekonkurranse. Om du er gammel eller ung spiller ingen rolle, det er mulighet for alle sammen å delta. Klikk deg inn på lenken under, og tipp dine utfall, så kan du vinne gavekort, ølglass, festivalpass og mange andre flotte premier, avslutter Nesse og Arnesen.


Her deltar du: https://no.surveymonkey.com/r/8CBFQY8

Siste frist for å delta er torsdag 14. juli kl. 16.30.

Del artikkelen på Facebook