Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Hjertet i Billefjord siden 1966: - Vi vil holde liv i bygda

Annonsørinnhold i samarbeid med

Coop Marked i Billefjord har vært en bauta i lokalsamfunnet i over 50 år.

Siden 1966 har nærbutikken knyttet lokalsamfunnet i Billefjord sammen. I august 2014 tok Peter Henriksen over stafettpinnen.

-Vi gjør vårt for at denne butikken skal bestå og holde liv i bygda, sier Henriksen.

Vareutvalget på plass

Han står innrammet av et lite stykke butikkhistorie. Da Henriksen vokste opp var den lokale nærbutikken en del av Porsanger Samvirkelag. Etter fusjonen med Coop Finmark framstår i dag butikken som Coop Marked.

-Det som er viktig for oss er at vi kan tilby folk et bredt spekter av varer. Rett og slett ha dagligvare-utvalget på plass, sier Henriksen. 

 

Taxi til Lakselv?

Han forteller videre at det er mange eldre som tar taxi på butikken for å få nødvendig proviant.

-Eldre folk kan ha vanskeligheter for å komme seg avgårde, og jeg vet om mange som bruker å ta taxi for å komme seg på butikken. Det ville vært dyrt å ta taxi til Lakselv og tilbake. Det er greit å ha det lokalt, sier butikksjefen.

Fokus på lokal tilstedeværelse

-Det finnes større butikker med bredere utvalg enn oss, men vi klarer å ha basisvarene på plass, og fokuserer på det vi kan være god på, sier Henriksen videre.

Hva er fokuset deres framover?

- Fokuset vårt for dette året er en økning på frukt og grønt. I tillegg så skal vi så sjeldent som mulig være fri for varer i hyllene. Vi skal i det lengste unngå det. Det merket vi i påska, at vi var mye dyktigere på det enn vi var i fjor. 

Del artikkelen på Facebook