Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Her er årets hagemøbler: - Dette er det nyeste hotte i år

Dette er reklame for Møbelringen Hammerfest

Annonsørinnhold i samarbeid med

Sommeren nærmer seg med stormskritt. Kanskje det er i år du skal ta steget å investere i nye hagemøbler? I følge Helen Pedersen hos Møbelringen Hammerfest kommer det masse spennende nyheter å velge i dette året, så det er kanskje verdt å ta en titt. 

- I år får vi inn mange nye møbelserier, forteller Helen, som jobber som avdelingsleder.

- Det mest spennende er kanskje serien Geneve. Den ligner mer på den populære nordiske sofaserien Nordicline, med stilren og lekker design. Chamonix spisebord og stoler har et velkjent og meget lekkert design, og kommer nok til å slå godt an i markedet det også, kan Helen avsløre.

- I tillegg til møblene, så er også folk blitt flinkere til å lage et flott utemiljø. Her er utetepper, lys og vaser enkle ting som kan skape et mer helhetlig uterom. Interiøret skaper et eget uttrykk, og det er lett og endre på i løpet av sommeren. Hos oss finner du et rikholdig utvalg av tepper beregnet for utebruk. Vi har også lammeskinn, pledd kunstige planter og lykter, supplerer Hans Morten Olafsson med.

Se vårt store utvalg av tepper her: http://www.mobelringen.no/interior/tepper.html?product_type=8387%2C9410 

Firenze spisegruppe

Rottingmøbler består

I tillegg til de flotte nye modellene har Møbelringen også i år som tidligere år, et stort utvalg av de populære rottingmøblene, samt enklere og rimeligere møbelserier med glassbord og 6 stoler.

Valencia og Firenze sofahjørne i kunstrotting og høyt spisebord blir nok en populær serie, i tillegg til Firenze spisegruppe hvor du får 3 seters sofa og 2 stoler, samt kan supplere med puffer til.


Størst utvalg nå

- Selv om sommeren foreløpig vente på seg, så er det lurt å handle tidlig. Det er fordi hagemøblene bestilles året før, og har begrenset antall suppleringer. Derfor bør det ikke være et hinder at været ikke helt er blitt som forventet foreløpig. Kjøper du tidlig, så kan du altså få et større utvalg å velge mellom, forteller Hans Morten Olafsson. 

- Også er det slik at selv om et hagemøbel kan koste opp til 20 000 kroner hos oss, så er det jo et møbel som ikke nødvendigvis bare kan brukes i år. Kjøper du et skikkelig hagesett, så er du jo garantert god kvalitet, og masse komfort i mange år framover, sier Helen.

Sjekk også ut denne: http://hage.mobelringen.no/kampanje/hage/produkt/263214/hagebord


 Moderne og lekre Chamonix spisegruppe

Vedlikehold

- Så er det jo slik med hagemøbler, som alt av andre type møbler, at jo flinkere du er til å vedlikeholde, jo lengre vil møblene holde seg fine. Når det kommer til hagemøbler, så finnes det jo ulike materieler i møblene, og da trenger de også ulikt vedlikehold, forteller Olafsson.

Les mer om vedlikehold her: http://hage.mobelringen.no/kampanje/hage/artikkel/den-beste-behandlingen-for-dine-mobler


Velkommen innom

Møblene er nå på plass i utstilling. Du har nå fått litt informasjon om hva som finnes og hva som må til for å få et flott uterom.

- og er du ikke allerede medlem av Møbelringens kundeklubb, så kan du spare penger på å melde deg inn. Da får du nemlig ekstra gode tilbud på enkelte møbler, og interiør, forteller Helen Pedersen.

Sjekk også ut: http://hage.mobelringen.no/kampanje/hage/ for flere produkter og gode tips!

Så da er det bare å ønske dere hjertelig velkommen hilsen alle oss i Møbelringen Hammerfest!


Om oss

Vi er en del av Møbelringen kjeden som ble etablert i 1985

Møbelringen består idag av 76 butikker og er spredt over hele landet.

Vår butikk startet opp i 1989 og har alltid ligget på Storsvingen.

Vi har 2200 kvm stor butikk og har også et stort sentrallager som sikrer

deg et stort antall møbler rask levering.

Vi er spesialisten på norske merkevarer!

Følg oss gjerne på Facebook for tilbud og nyheter: 

https://www.facebook.com/M%C3%B8belringen-Hammerfest-643876042397482/?fref=ts


Del artikkelen på Facebook