Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Hammerfest Energi girer opp – leverer fiber til alle private husstander i Hammerfest, Forsøl og Rypefjord i løpet av 2019!

Hammerfest Energi Bredbånd har over mange år bygd og investert i infrastruktur for distribusjon av TV og Bredbånd- til innbyggere, industri, i Hammerfest, Forsøl, Rypefjord, Kvalsund, Skaidi og Sørøya. Nå tar vi et skikkelig krafttak for å sikre alle husstander fiber.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Lokal og langsiktig utbygger

Hammerfest Energi Bredbånd er lokalt eid, og er et selskap i Hammerfest Energi Konsernet. Hvor vi har bygd opp kompetanse i et felles kundesenter med vårt konsern, samt etablert lokale arbeidsplasser. Vi er stolte over den lokale kompetansen og verdiskapning vi bidrar til i Hammerfest.

Gjennom år har vi bygd stein for stein. Våre planer har alltid vært å bygge ut bredbånd på Fiber til alle våre kunder i Hammerfest området. Nå tar vi et skikkelig krafttak og sikrer alle innbyggerne fiber i løpet av 2019.

I løpet av 2019 sørger vi for at samtlige husstander i Hammerfest, Forsøl og Rypefjord får fiber. Fra i neste uke starter vi å rulle ut gode tilbud til nye og eksisterende kunder. Bare å følge med.

Sigurd Helsing, daglig leder Hammerfest Energi Bredbånd

Hvorfor velge oss?

Vi er en seriøs lokal leverandør som snur seg raskt. Vi tilbyr nå bedre priser og like maks hastigheter som våre konkurrenter. Velger du oss vil du få gratis etablering av fiber, helt uten risiko eller skjulte kostnader for deg som kunde. I løpet av 2019 vil du også få utbygd fiber til hjemmet. I tillegg så tilbyr vi lokal kundeservice. Våre medarbeidere i Rossmollgata hjelper deg gjerne, om du vil stikke innom for å høre hvilke tilbud vi kan gi deg. 

Hammerfest Energi har vært en uvurderlig støttespiller og sponsor for vår klubb i mange år. Uten kundegrunnlag, ingen sponsorat. Vi oppfordrer alle til å benytte seg av Hammerfest Energi sine tjenester.

Steve Sivertsen, daglig leder Hif/Stein

Støttespiller som gir tilbake

Hammerfest Energi er eid av Hammerfest, Kvalsund og Hasvik kommune. Våre overskudd føres tilbake til kommunene, som gir deg som innbygger bedre tjenester. I tillegg er vi stolt støttespiller til kultur og idrett i Hammerfest regionen- med spesielt fokus på aldersbestemte grupper. I en årrekke har vi blant annet vært sponsor for Hif/Stein, Skaidi Xtreme og mange flere.

Velg 100% lokalt du også!

En viktig og god sponsor av den folkefesten Skaidi Xtreme har blitt. Utrolig viktig bidragsyter for alt vi skaper på Skaidi. God sponsor! Støtt våre sponsorer - De støtter oss!

Odd Peder Wang-Norderud, Skaidi Xtreme
 

Visste du at?

Du har 14 dagers ubetinget angrerett.

Hvis du har tegnet et kundeforhold, så kan du innenfor 14 dager si opp abonnementet uten kostnader.

Del artikkelen på Facebook