Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Gaute fikk dette supertilbudet og slo til - slik får du tidenes beste bredbåndspakke

Hammerfest Energi er i full gang med utbygging av fiber i Hammerfest, Forsøl og Rypefjord. Nå feirer vi dette med å gi nye og eksisterende kunder tidenes tilbud.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Idag er det slik at en god del av Hammerfests befolkning ikke har tilgang til fiber. Dette har Hammerfest Energi besluttet å gjøre noe med. Bedriften har derfor nå satt i gang storstilt utbygging, for å sikre at du får fiber inn til huset i løpet av den neste tiden. En av de som har slått til på tilbudet er Gaute Jensen i Rypefjord. 

- For meg var det viktig å velge en lokal leverandør, og når de så i høyeste grad er konkurransedyktig på pris, så var jeg aldri i tvil, sier Jensen.


Ønsker deg med på laget

Nå får du som eksisterende, eller som ny kunde et meget godt tilbud for å bli fiberkunde.

Har du allerede fiber, så kan du mot at du binder deg i 12 måneder få 1000 Mbits linje til kr 449,-* pr måned. I tillegg så får du en Premium-WIFI pakke på kjøpet, som sikrer deg rask internett og god dekning i hele huset!

Tilbud med GET-TV

Velger du fiber + GET-TV, så får du knallprisen 799,- pr mnd om du binder deg i 12 måneder.*

En god del av byens befolkning har tilgang til fiber idag - tegner du vårt kampanjetilbud nå, så vil du få 1000 Mbits linje i 1 år til kr 449,- pr mnd.

Sigurd Helsing, daglig leder Hammerfest Energi Bredbånd

Verv en venn

Send en epost til firmapost@hammerfestenergi.no og fortell oss hvem du har vervet. Vi kontakter vedkommede og du får 1000 Mbit i 24 mnd. til 449,- kr. i stedenfor 12 mnd.

Har Coax - ønsker fiber

Mange har fortsatt Coax (vanlig bredbånd) inn til huset. Er du en av disse, og ønsker å bytte til fiber så får du i hele september, fri installasjon og fri etablering. Du får økt hastigheten til 125 Mb uten ekstra kostnad, og Premium WIFI-pakke til huset, som ønker brukeropplevelsen betraktelig. Og naturligvis oppkobling til fiber, samt kr 449,- pr mnd*, for 1000 Mbit linje, når oppkoblingen er klar.


Bestill direkte herhttp://bredband.hammerfestenergi.no/a/fiberkampanje-2

*Kampanjen gjelder ut september


Andre hastigheter og priser finnes også

- 1000 Mbit er en enorm hastighet, hvilke andre løsninger tilbyr Hammerfest Energi? 

- Vi har ett stort utvalg av andre hastigheter. Skal du f.eks bare lese nyheter, eller sjekke Facebook, så kan du fint klare deg med 25 Mbit linje. Denne får du til 299,- pr mnd. Sjekk gjerne ut  http://bredband.hammerfestenergi.no/a/fiberkampanje-2 

for alle våre tilbud, svarer Sigurd Helsing.

Hva er Premium-WIFI?

- Kort fortalt er det rask internett og god dekning i hele huset. Idag er det slik at ruteren står i en etasje, hvor du gjerne har veldig raskt nett, mens i andre etasjer, så kan du oppleve at surfeopplevelsen er en helt annen. Med Premium-WIFI vil surfeopplevelsen være god i hele huset, forklarer Helsing til oss.


Sjekk hvordan det fungerer her

Vil du lære mer om Premium WIFI - sjekk ut: https://eyenetworks.no/wifi-sentralen

Hvorfor velge oss

Vi er 100% lokalt eid - overskuddet vårt tilbakeføres til våre eierkommuner

Vi bidrar med skatteinntekter tilbake til lokalsamfunnet

Vi gir lokalbefolkningen arbeidsplasser

Vi har et lokalt kundesenter som du kan besøke hvis du trenger hjelp

Vi har i en årrekke støttet lokale lag, foreninger og arrangement, og skal fortsette med det

Vi gir deg fri etablering og installasjon

Vi gir deg Premium WIFI inkludert

 
Del artikkelen på Facebook