Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Flyttet opp én etasje: - Det har vært en kjempebonus

Annonsørinnhold i samarbeid med

Sport 1 i Kirkenes tror på ny vår etter de flyttet inn i nye lokaler i januar.

Den Coop eide Sport 1-butikken i Kirkenes flyttet i januar én etasje opp i Handelsparken i Kirkenes.

Det har allerede gitt resultater.

- Det har vært en kjempebonus for vår del. Vi har fått en mer synlig butikk, mer lys, mer vindu, og med Biltema rett ved siden av, trekker vi mye mer kunder. Butikken har blitt litt mer slik vi ønsket at den skulle være, sier Camilla Nordgård – butikksjefen til Sport 1 Kirkenes. 

 

Spennende høst

Nordgård tror 2018 kan bli et kanonår.

- Jeg tror 2018 kan bli et kanonår for vår del i forhold til de tingene vi har planlagt for høsten og utover. Å komme opp hit har vært så bra for oss, sier Nordgård.

Kundeservice er naturlig nok et høyt prioritert område for Sport 1.

- Vi kan ikke tilfredsstille alt og alle, men skal hele tiden yte vårt beste. Er det noe vi ikke har, forsøker vi å få tak i det, og gi et tilbud til kundene. Kundene synes også vi har en fin butikk, og vi må sørge for å ha de produktene de ser etter, for uten dem er vi ingenting, forklarer hun. 

 

Rensker opp

Butikken har hatt en opprensking på det de ikke skal ha med videre, og har nå en mer tidsriktig butikk.

- Og så skal vi ta inn mer av de produktene vi vet kundene våre etterspør. Butikken skal bli enda bedre. Og i 2018 og 2019 tror vi at vi skal klare løfte omsetningen videre. Derfor er vi nøye på opplæring, har fokus på trivsel på arbeidsplassen, og med kundeservice som vår prioritet nummer én, sier Camilla Nordgård. 

Del artikkelen på Facebook