Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

Endelig åpner Extra Storsvingen

1. mars i år ble spaden satt i jorda, og prosessen med å utvikle tomta på Storsvingen gikk i gang. - Helt siden første spadetak har det kriblet i magen, og vi har gledet oss stort, forteller en entusiastisk daglig leder i Coop Hammerfest, Runar Eriksen.

Annonsørinnhold i samarbeid med

Storstilt åpning

Torsdag 1. november klokken 10.00 har de altså gleden av å ønske kundene velkommen til Hammerfests flotteste dagligvarebutikk.

Butikken som blir på hele 1400 kvm i salgsflate blir helt i øverste sjiktet i antall kvadrat salgsflate.

Innovative nysatsninger

Butikken vil bli rask og effektiv, med god plass mellom reolene, store disker med frukt, kjøl og frys. Det blir også egen avdeling i butikken med innhold av faghandel, fiskeutstyr, byggevarer, Lego, kreative spill, leker, hjemmeartikler, kjøkkenutstyr og elektrisk. Alt i alt, nesten alt du trenger på et sted.

Det vil i tillegg bli hele 9 kasser, hvorav tre er betjente og hele seks er ubetjent, altså hvor du scanner og betaler selv!

Sjekk ut åpningstilbud her: https://issuu.com/finnmarkdagblad/docs/511966-1162785?e=0

En del av Coop Hammerfest SA

Daglig leder i Coop Hammerfest kan forøvrig fortelle at det er Coop Hammerfest som er byggherre, og som vil eie butikken. Så en handel i butikken vil gå til det lokale S-laget. Av medlemsfordeler så får du 1% på kjøpeutbytte på alt du handler i butikken. Du vil også få hele 11% kjøpeutbytte på frukt- og grønt i butikken om du benytter Coop medlemsapp.

 

Stor lokal arbeidsplass

Extra Storsvingen blir en stor arbeidsplass i Hammerfest-sammenheng, med hele 18 ansatte, kan butikksjef Tone-Merethe Lind fortelle, som forøvrig har fått med seg Pernille Lomheim som sin nestleder. - Det har vært jobbet intens og mye de siste ukene, så nå er det bare siste finpuss før vi kan åpne dørene, skryter butikksjefen. 

Hyller entreprenør og de ansatte

Torsdag åpner altså butikken sine dører, og daglig leder i Coop Hammerfest, Runar Eriksen gleder seg stort. - Jeg må bare få lov til å hylle Hammerfest Entreprenør, og deres underleverandører for en meget godt utført jobb. Både tidsmessig og økonomisk, så er det levert til punkt og prikke! Og helt tilslutt, en stor og ydmyk takk til alle de ansatte som virkelig har stått på i ukesvis nå for å få butikken klar til åpning, avslutter Eriksen.

Velkommen til snorklipp og offisiell åpning med styreleder Reidar Johansen torsdag 1. november klokken 10.00!

Det blir servert kaffe og kaker.

Åpningstider

Mandag til lørdag

07.00 - 23.00

Del artikkelen på Facebook