Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

Disse kommer til Arktisk kultursenter til høsten

Vi gleder oss til en innholdsrik kulturhøst på Arktisk kultursenter. Programmet er bredfullt av nasjonale og lokale artister. Vi får blant annet besøk av To rustne herrer, Kari Bremnes, Hanne Boel, Odd Nordstoga, Honningsvågrevyen, Tønes og Arild Andersen sekstett. Riksteatret kommer med tre forestillinger, og NOSO samarbeider med Hålogaland teater om musikalklassikeren Sound of Music. Ellers ser vi fram til gjengangere på programmet som Italiensk uke, Jul i Strandgate og Swingin' Christmas med selveste Atle Pettersen.

Annonsørinnhold i samarbeid med

 

To rustne herrer - "Hvis helsa holder"

30. august kommer to seniorpartnere innen norsk populærmusikk, nemlig Jonas Fjeld og Ole Paus. Showet "Hvis helsa holder" er en markering av tjue års musikalsk samarbeid, og har solgt billetter i bøtter og spann siden premieren før jul i fjor. Hver for seg har de bak seg eventyrlige karrierer, og har sunget seg inn i den norske folkesjela.  Dette blir en strålende aften med to rustne herrer som ønsker å få deg til å le, gråte og klaske hendene sammen i ren begeistring.

Billetter kjøpes her: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=158&arrnr=17610&kanal=ex

 

Arild Andersen sekstett

12. april 1964 spilte Charlie Mingus med band en konsert i Universitetets aula i Oslo. Det skulle vise seg å bli en lendarisk konsert som i ettertid bare refereres til som "Mingus i aulaen". På oppdrag fra Oslo jazzfestival satte Arild Andersen sammen et stjernelag for å gjenskape denne konserten. Den fant sted i fjor i den samme aulaen, fylt til randen av et forventningsfullt publikum. Nå kommer den samme konserten til Arktisk kultursenter. Konserten spilles i Frityren (145 seter). Her gjelder det med andre ord å sikre seg en billett raskt.

Billetter kjøpes her: https://ebillett.no/arktiskkultursenter/17705

 

Honningsvårevyen - "Over fifty snill og grey"

30. september kl 18:30


Joda. Gutta i Honningsvågrevyen er faktisk snille og greie. Men etter tjue år med fra Nordkapp til Lindesnes, merkes det på EU-kontrollen. Litt rust, litt distingvert "grey" i hår og skjegg. Men, tross alt, bra stand etter så mange kilometer. Det nye showet vil ha noen tilbakeblikk fra reisene land og strand rundt, men alle tekster er nye. Figurer som Kliff Arne og førsteelskeren fra Bø er naturligvis med. Det lurer litt alvor bak galskapen. Ingen er trygge. Verken lensmann, prest, bruktbilselger eller politiker. Revygjengen er klar med nytt show og klar for ny sesong. De starter på max - og peiser på utover.

Billetter kjøpes her: https://ebillett.no/arktiskkultursenter/17609

Høstjakta på gode kulturopplevelser begynner nå. Husk å legge av litt feriepenger til rekken av flotte opplevelser som venter på Arktisk kultursenter i høst.

Jon Lauvland Pettersen, produsent
 

Pulverheksa

7. oktober kl. 18:00

Velkommen til en varm og fargerik forestilling. Nok en gang er det den barnekjære Spellemannpris-vinneren Maj Britt Andersen som spiller Pulverheksa – noe annet ville trolig ført til opprør rundt om i landets kulturhus! Og ett er sikkert: ingen steder er Pulverheksa mer spill levende enn i teatret! En spesiell velkomst til alle små og store troll som skal på teater for aller første gang. Pulverheksa og vennene hennes passer for barn fra 3 år.

Billetter kjøpes her: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?arrnr=16119&p_id=158&kanal=ex

 
Odd Nordstoga

10. oktober kl 20:00

Odd inviterer til en sømmelig heimefest på Arktisk kultursenter. Her er invitasjonen:

"Det er halvanna år sidan albumet ”Dette Landet” kom ut. Med låtar som ”Kunsten å gå”, ”Diesel og Bensin” og ikkje minst tittel-låten ”Dette Landet”, har dette blitt ein av mine største suksessar til no. Det har vore fulle hus og stormande jubel nær sagt overalt. No mønstrar eg på turnebussen igjen, og feirar dette albumet, og resten av låtane mine. Med på lasset kjem også at eg spelte inn nokre låtar heime i akustisk versjon i fjor vår og haust. Dette blei så fint, tykte både katten min og plateselskapet, at me ga det ut i november. Plata heiter sjølvsagt ”Aleine heime” og inneheld låtar eg har laga, men som eg ikkje før har spelt inn sjølv."

Det ligger til rette for en fullkommen kveld i kulturhuset.

Billetter kjøpes her: https://ebillett.no/arktiskkultursenter/17706

 

Tønes

Lørdag 14. oktober

Kl 20:00


Roganlandsfenomenet Tønes kommer til Hammerfest. Sats på høstprogrammets «dark horse», og kom på en konsert du ikke vil glemme! Tønes heter egentlig Frank Tønnesen, kommer fra det lille stedet Sokndal i Rogaland og er en av landets beste låtskrivere. I Rogaland er han allemannseie. Som tekstforfatter vil flere faktisk påstå at han er i en egen klasse. Tønes fulgte opp den doble Spellemannsvinneren «Sån av Salve» med albumet «Vindbrest» En samling sanger om uanmeldte besøk, fryktelige utslett og klare farger. Blant annet. Første singel, Dråba I sjøen, var A-listet på P1 flere måneder. Tønes kommer til Hammerfest med sitt eminente band. Møt opp. Ingen kommer til å angre. 

Billetter kjøpes her: https://ebillett.no/arktiskkultursenter/17707

 

Hanne Boel

Fredag 20. oktober 

Kl 19:00

Strømløst med Hanne Boel Den danske superstjernen besøker Arktisk kultursenter sammen med gitaristene Jens Runge og Jacob Funch. Vi kan vente oss en akustisk kombinasjon av det velkjente fra hennes rikholdige backkatalog og det nye og uventede. Den musikalske settingen er en kledelig kombinasjon av jazz, blues og soul. Vi ser fram til å høre gamle og nye hits i denne nedstrippa settingen, og vi gleder oss også til personlige tolkninger av låter som står artistens hjerte nær. Hanne Boel slo gjennom som sanger i slutten av 1980-årene, og har siden da befunnet seg på toppen av den skandinaviske soulpopscenen. Hun har over 20 utgivelser bak seg. 

Billetter kjøpes her: https://ebillett.no/arktiskkultursenter/17708

 
The Late Great og Jack Stillwater

27. okt  kl. 20:00

Americana-helaften i Frityren. Kritikeryndlingene Jack Stillwater og publikumsfavorittene The Late Great deler scene i Frityren. Stående publikum og bar i salen gir oss den ultimate klubb-følelsen. 

The Late Great tar oss med til et folkrock-landskap der det veksles mellom lavmælte kassegitardrevne låter og større arrangement der hele bandet trykker på. De mer temposterke låtene hinter til den elektriske folkrocken fra 60/70-tallet mens de nedstrippa låtene befinner seg i den tidløse singer-songwriter tradisjonen. 

Roots-rockebandet Jack Stillwater har latt seg inspirere av den norske utvandringen til USA i sin siste utgivelse. Albumet «The Farmer Trilogy» har allerede fått fantastisk mottagelse i media, og vi siterer fritt:

«Dette er enkelt og greit et av årets aller beste album, og fortjener å ligge under en haug med juletrær når desember nå nærmer seg.»(Rune Letrud, Dust of Daylight).

 "Dette er for meg noe av det fineste håndverket som er gjort i americanasjangeren her til lands" Johnny Wilhelmsen (terningkast 6). 

Billetter kjøpes her:  https://ebillett.no/arktiskkultursenter/17710


Hele høstprogrammet finner du her: 

http://issuu.com/finnmarkdagblad/docs/aks_hostprogram_2017_web__1_?e=15528579/50377158Del artikkelen på Facebook