Annonsørinnhold fra Coop Hammerfest

Hva er dette?
Her kommer fylkets, ja kanskje landets flotteste Jysk-butikk.
Her kommer fylkets, ja kanskje landets flotteste Jysk-butikk. Foto: Odd-Marcus Grøtte Pedersen, iFinnmark Lab

- Stort løft for handelen i Hammerfest!

Det uttaler daglig leder i Coop Hammerfest, Runar Eriksen, som gleder seg stort over at åpningen av Jysk nå nærmer seg.

Annonsørinnhold fra

Den nye Jysk-butikken blir fylkets, og kanskje landets
flotteste butikk i Jysk-kjeden, og blir på hele 1695 kvm. Det er lagt opp til
topp moderne lysinteriør, og store luftige lokaler vil gjøre at butikken blir
en skikkelig praktbutikk.

Synergi-effekt

Butikken har vært under bygging siden februar i år, og kommer vegg i vegg med Coop Hammerfest sin nyeste butikk, Extra Storsvingen. Det håper Eriksen skal gi synergieffekt for begge butikkene.

Jysk får egen inngang, men kundene kan også gå inn via den andre butikken. Så da blir det mulighet til å handle både dagligvarer og møbler i samme slengen.

- Og parkeringsplasser er det nok av, så her skal du alltid finne parkering rett utenfor begge butikkene, samt egne el-billadere, forteller Runar Eriksen i Coop Hammerfest.

Arbeidet er snart ferdig, og i slutten av oktober åpner Jysk Hammerfest!

Lokale leverandører valgt

Bygget som skal romme Jysk er bygd opp av Hammerfest Entreprenør, som også bygde Extra Storsvingen. Det elektriske er det Gagama Elektro som har utført, Rørlegger Berntsen har hatt alt av rørleggerarbeid, mens det er Viggo Eriksen AS som har utført grunnarbeidene. Hammerfest Malerservice har gjort alt innvendig på gulv og vegger, mens NITEK i Alta sørger for god ventilasjon i bygget. Å velge lokale leverandører er viktig for Eriksen og Coop. - Ikke bare leverer de meget høy kvalitet og er konkurransedyktige på pris, men det er og de daglige kundene til Coop Hammerfest, så hvis de lever godt, så gjør også Coop Hammerfest det samme, sier Eriksen.

Stort løft for Coop Hammerfest

Det er ikke bare handelen i Hammerfest som får et stort løft ved åpningen, også Coop Hammerfest får et løft. Med enda en leietaker inn i sin bygningsmasse, så disponerer Coop Hammerfest nå lokaler på til sammen 7500 kvm. - Og Coop Hammerfest har fortsatt 2500 kvm tilgjengelige arealer om aktører ønsker å etablere seg sammen med Extra og Jysk på Storsvingen, frister Runar med.

Det lokale samvirkelaget har hatt en rivende flott utvikling de senere årene, og i 2019 passerte omsetningen av varer 138 millioner kr, og 2020 ser og veldig bra ut for videre vekst. Til glede for alle eierne som selvfølgelig er alle Coop medlemmene i Hammerfest, avslutter Eriksen. Som gleder seg til åpningen av Jysk i slutten av oktober.

Del artikkelen på Facebook