Annonsørinnhold fra Sommerfeber

Hva er dette?
Northkid spiller på årets Sommerfeber
Northkid spiller på årets Sommerfeber Foto: Tobias Myklebust Fjeldheim

Arrangerer Sommerfeber for 14. gang

Årets festival blir litt annerledes, med restriksjoner og begrensninger. Men vi lover en minst like bra festival uansett!

Annonsørinnhold fra

Nok en gang er det klart for Sommerfeber. I fem dager blir det workshops, konserter, og LAN! I år har vi satt en spennende vri på festivalen, med fokus på teknologi. Dette betyr at workshoper og aktiviteter skal mye preges av teknologi og hvordan bruke det.

Sjekk ut vår hjemmeside!

Gaming-konkurranse

Under Sommerfeber blir det kvalifikasjon til gaming-konkurranse Nord-Norges beste gamer. Det er tre til kvaliker som skjer i Bodø, Tromsø og Harstad. Vinneren fra Hammerfest kvalifikasjon får en tur til Tromsø til å delta på konkurranse der.

Konkurransen blir holdt av produksjons- og kompetansesenter Tvibit i Tromsø. Den eneste aldersgrensen på arrangementet er en nedre aldersgrense på 8. Klasse (til høsten). Nord-Norges beste gamer kvalifikasjon blir å skje under ett LAN som varer fra fire om ettermiddagen til midnatt fordelt på to kvelder.

Sommerfeber er gratis for alle! Mange setter nok stor pris på det sosiale. Og det er åpent for ungdom fra hele fylket!

Nye workshoper

Ellers er det vist stor interesse til pc bygging med våres helt egne Robin Zachariasen - dessverre er det venteliste på workshopen nå. I år er det mange nye workshoper som film og drone, digital tegning, graffiti og sist men ikke minst robotbygging.

Gjengangerne musikk, dans og Dissimilis også er å finne på menyen med en liten vri. I år så har vi orientalsk dans, musikkworkshopen i år skal handle om å produsere musikk elektronisk. Dissimilis blir heldigvis akkurat som vi er vant med! Om du kanskje er av den litt mer tilbaketrukne typen, så kan kanskje låtskriver og komposisjons-workshopen friste mer.

Om du ikke vil melde deg på noe eller bare vil lære deg noe veldig spennende så har vi også Barbershop drop-in workshop på mandag under festivallekene på Rådhusplassen. Uansett hvordan type person du er så skal du nok klare å finne noe artig å gjøre under Sommerfeber!

Workshop med musikkproduksjon. I år skal den handle om å produsere musikk elektronisk.

Rikholdig program

Utenom workshopene har vi masse annet som skjer: På mandag er det festivalleker og stands på Rådhusplassen mellom klokka fire og syv. På tirsdag og onsdag kan du delta på Nord-Norges beste gamer kvalifikasjon og LAN på Breilia, på torsdag blir det konsert med NorthKid og Ágy!

Agy spiller under årets Sommerfeber!

Hele Finnmark kan delta

Sommerfeber er et arrangement for hele fylkets ungdom. Er du mellom 8.trinn (til høsten)-22 år gammel, så er det mulig å delta. Festivalen dekker både reise og opphold for alle ungdommene som kommer tilreisende, men forutsetningen er at du er minimum 15 år, og er bosatt utenfor Hammerfest kommune.

En populær workshop er musikkworkshop. Låtskriver- og komposisjonworkshopen er en av de med mest deltagere årlig.

Bare å melde seg på nå

Det er ingen grunn til å vente med å melde seg på, for de fleste workshopene fylles kjapt opp. Deltar du på Sommerfeber så kan vi love deg et skikkelig bra program. Det er veldig sosialt, du blir kjent med ungdom fra hele Finnmark, og best av alt, alt er gratis! 

www.sommerfeber.no

Del artikkelen på Facebook