Annonsørinnhold i samarbeid med

Hva er dette?

 
 

-For oss er støtten fra Coop uvurderlig

-For oss som idrettslag er den støtten vi får hos Coop uvurderlig, sier Andreas Markussen.

Annonsørinnhold i samarbeid med

 

Han er markedssjef og midtstopper i et Alta IF som jakter opprykk til 1. divisjon. Med seg på laget har de i likhet med mange andre idrettslag og arrangementer i fylket – Coop Finnmark. Støtten fra den 13. mann betyr mye.

-Vi er veldig, veldig stolt av Coop vil samarbeide med oss. De er tungt inne hos oss – og bidrar både økonomisk og ikke minst med tjenester, som nesten er det viktigste, sier Markussen og utdyper:

-Vi handler på Coop. Alt fra mindre ting som sunn lunsj og sånt, til større arrangementer vi har, hvor flere hundre barn og unge deltar. Nytteverdien av samarbeidet er derfor veldig stort for vår del, sier han. 

 

På tur over Finnmarksvidda

Det tradisjonsrike og prestisjetunge Finnmarksløpet er også blant aktørene som samarbeider med Coop Finnmark.

-Dette samarbeidet betyr veldig mye for oss. Avtalen går direkte på de frivillige – og det er jo de som er vår store muskel, og deres bidrag muliggjør gjennomføringen av løpet. En stor del av avtalen er rett og slett matvarer til de frivillige når de er ute og jobber, sier Svanhild Pedersen i Finnmarksløpet.

-Det som spesielt med Finnmarksløpet kontra andre idrettsarrangementer – er at

løpet pågår kontinuerlig – døgnet rundt og det er mange lange vakter – og gjerne utendørs. Det

å få det supplementet fra Coop med varm drikke og deilig snacks underveis betyr mye for våre frivillige, utdyper Pedersen.

Coop Finnmark har en profil som passer godt inn i Finnmarksløpet, mener Pedersen.

-I tillegg er Coop til stede med butikker på nesten hvert eneste sjekkpunkt legger hun til.

 

 

-Vanskelig å drive idrettslag i små byer

-Det å drive et idrettslag i en småby som Vadsø er man avhengig av tett samarbeid med en god del av næringslivet. Når det gjelder Coop har de egentlig to virksomheter som hjelper oss utrolig mye. Det ene er matbutikken (Extra Vadsø) – og det andre er sportsbutikken (Sport1 Vadsø). Det være seg alt fra kampfrukt, mat, forsyninger og til utstyr. Vi er veldig glad og takknemlig for å ha en så solid samarbeidspartner, sier Stein Mathisen – styreleder i IL Norild.

-Ordningen vi har med Coop er veldig grei. Vi handler det vi trenger, og det vi ikke får bruk for, det får vi levere tilbake. Både når det gjelder utstyr og mat, sier Mathisen – som derfor på vegne av klubben forsøker å gi så mye som mulig tilbake.

-Vi ønsker så ofte vi kan gi noe tilbake. Derfor oppfordrer vi alle medlemmer – og ikke medlemmer – til å handle Coop – for da støtter du idretten. Vi håper å bidra til at Coop har et sterkere og mer solid grunnlag. Vi handler på Coop for over 100.000 i året. I tillegg får vi støtte til ulike tiltak og prosjekter. Når vi får så mye fra dem, må vi gi noe tilbake, sier IL Norild-lederen.  

 

Coop Finnmark

34 ulike butikker spredt over hele Finnmark

Passerer 1 milliard i omsetning i 2017

2% kjøpeutbytte i våre butikker

Støtter lag og foreninger i hele fylket

Del artikkelen på Facebook