Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Kunne du tenkt deg å bo her?

Annonse fra Eiendomsmegler 1 Hammerfest

Forsøl i Hammerfest kommune er en bygd i rivende utvikling. Det er kanskje ikke så rart at flere og flere ser mot Forsøl når de skal bosette seg i kommunen. Med kun 10 minutter kjøring til Hammerfest så kan du bo landlig, men likevel bo i nærheten av alle servicetilbud.

Trygt og godt

Å bo i Forsøl er trygt og godt. Barna kan leke ute i gatene, uten å være redd for mye tungtrafikk, og det er fine muligheter for fiske, aking, fotball og andre aktiviteter for barna.

I Forsøl er det også barnehage, barne- og ungdomsskole og SFO-tilbud, så barna kan trygt spasere til skole og barnehage på egenhånd.

Det er også nylig besluttet utbygging av gang- og sykkelsti mellom Forsøl og nærmeste boligfelt Prærien.

Disse rekkehusboligene kommer til å selges kjapt - meld din interesse nå.

Fred Johansen

Fjell og rekreasjon

I tillegg til at det er fint for barna å bo i Forsøl, så er det også veldig fint for frilufts- og turmennesker.

På vinteren så byr naturen her på fine muligheter for å gå på ski, og bygda har også scooterløype som går over Kvaløya.

På sommeren så kan du ta fine turer til Kirkegårdsbukta, eller perlen Ytre Forsøl som er flotte turmål for både store og små. På varme sommerdager så kan du kjøle deg ned på en av bygdas flotte sandstrender. Brattneset eller "Lille-Nordkapp" med flott utsikt over fjell og sjø er også kun en kort fjelltur unna.

Forøvrig finner du også flotte fiskevann rundt Forsøl, mens stortorsken svømmer like utenfor stuedøren din.  

Flotte leiligheter bygges nå

Hvis dette frister, så bygges det nå 9 rekkehusboliger i Forsøl.

Med helt ny bolig kan du sette ditt personlige preg og vite at ingen andre har gjort det før deg.

Boligene er over to plan og har en ca 20 kvm garasje.


Slik blir det

Første etasje består av en fliselagt entre med varme i gulv, 2 soverom, bod, trapperom og bad/vaskerom. Du kommer inn i en romslig gang med naturlig dagslys. Det største soverommet har inngang til egen bod/"walk in closet". Begge soverommene har plass til garderobeskap. Badet har og varme i gulvet og har et eget hjørne for vaskemaskin/tørketrommel. Badet er romslig og har dusjhjørne, frittstående wc og servantmøblement. Her er og utgang til baksiden.

Nøkkelinfo om leilighetene

Areal: 101 kvm + 20 kvm garasje

Soverom: 3

Boligtype: Rekkehus

Eieform: Eier (Selveier)

I andre etasje

Andre etasje består av en praktisk stue som er åpent mot et flott kjøkken. Her er plass til spisestuemøbler på kjøkkenet. Fra kjøkkenet har du adkomst til en bod. I 2 etasjen finner du og et flott og praktisk soverom, samt et wc rom. Stuen er åpen mot kjøkkenet og har vinkel som gjør rommet romslig. Her er direkte utgang til en stor balkong.

Standard:

Gulv: Eikeparkett og flis. Gulv i garasje leveres med betongstøpt såle.

Vegger: Alle innvendige vegger, unntatt bad utføres med Fermacell plater med slett papirtapet og malt i 2 strøk., Vegger på bad leveres med fliser.

Vegger i garasje leveres med fermacell plater (ikke sparklet og ikke malt).

Tak/himlinger: Alle innvendige tak er med hvitmalte gipsplater. Himling i garasje leveres med gips eller fermacell plater (ikke sparklet og ikke malt).

Fyring/Oppvarming:

Varme i gulv på bad og yttergang. Varmepumpe.


Overtakelse:

Overtakelse ihht salgsrate og framdriftsplan. Stipulert vår 2019


Her ser du litt av hvordan de nye rekkehusboligene blir - er det ikke fint?

Frister dette?

Nøl ikke med å ta kontakte med oss!

Våre meglere

Fred Johansen

Eiendomsmegler

Telefon: 982 39 630


Egil Annar Haugen

Daglig leder / Eiendomsmegler

Mobil: 905 11 486

Redaksjonen i iFinnmark.no har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet