Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Nå starter vi utbyggingen av fiber i Hammerfest - Se hvilke områder som får Norges raskeste nett først

Annonse fra HomeNet

4. september besluttet vi utbygging av fiber i Hammerfest fra sommeren 2019. Responsen har vært overveldende, og vi har allerede nå kundegrunnlaget som skal til for å gå i gang med utbygging i flere bydeler. Vi er svært takknemlige for den positive responsen vi har mottatt fra byens befolkning.

Disse stedene bygges ut først

Vi startet innsalget av fiber til Hammerfests befolkning i uke 35, og under to uker senere, så bekrefter vi nå utbygging i følgende områder: Prærien, Fuglenes, Molla, Hammerfest sentrum og ved Storvannet. Vi er enormt glade for den gode responsen vi har mottatt, og kan bekrefte at vi starter utbyggingene i disse områdene allerede sommeren 2019.


Millioninvesteringer

Vi har i de andre byene hvor vi har bygget ut fiber svært god erfaring med bruk av lokale entreprenører og er nå i dialog med lokale entreprenører også i Hammerfest. Vi vet av erfaring at utbygging av vårt fibernett vil bidra til store lokale ringvirkninger. Det er estimert flerfoldige titalls millioner i investeringer. Omsetningen vil komme våre lokale leverandører til gode både i oppstart og driftsfasen. I HomeNet bestreber vi oss alltid på å legge til rette for og ta i bruk og samarbeide tett med det lokale næringslivet.


Satser tungt på Nord-Norge

HomeNet har de senere årene satset stort i Nord-Norge, og tilbyr per nå fiberbredbånd i følgende byer: Bodø, Narvik, Tromsø, Harstad, og nå satser vi tungt i Hammerfest.

Monopol er sjeldent bra. Vi er her for kundene, og de fortjener lynraskt nett til superpris uansett hvor vi etablerer oss. Nå er det Hammerfest som skal få nyte godt av dette.

Brynjar Andersen, Salgsdirektør HomeNet

Gratis etablering og ingen skjulte kostnader

Vi bestreber oss på åpenhet i kostnader og valgfrihet for kunden. Hos oss koster det ingenting å installere fiber. I motsetning til mange andre aktører har vi ingen skjulte kostnader som f.eks linjeleie. I tillegg legger vi fiberkabelen helt inn til husveggen, og setter opp anlegget innendørs, helt uten ekstra kostnad. Tegner du kontrakt hos oss, får du 1000 Mbit/s i 12 måneder til kr 449,- pr mnd. Hvis du vil fortsette å beholde hastigheten etter kampanjeperioden, går prisen opp til 599,- pr mnd. Eventuelt kan du forlenge kampanjeperioden (og den lave prisen) til 24 måneder dersom du verver en venn eller nabo. Les mer her: https://www.homenet.no/hammerfest/vervekampanje/

Du kan også velge å gå ned til 100 Mbit, og beholde prisen på 449,- pr mnd. etter 12 måneder. 

Valget er ditt!

Et av områdene som får utbygd fiber fra oss neste sommer.
Enkelt å velge oss - vi gir deg full valgfrihet

Som stor nasjonal aktør, får du mange fordeler ved å være kunde hos oss. Ønsker du bare bredbånd, som 30 prosent av våre kunder, slipper du å betale ekstra for TV. Hvis du ønsker TV i tillegg, tilbyr vi en gunstig pakkepris på fiber og TV fra kr 648,- pr mnd. Hvilken TV-leverandør du ønsker er helt opp til deg. Vi leverer TV fra Riks-TV, Viasat, Get, HomeBase eller Snap-TV.  Les mer om vårt TV-tilbud her:

https://www.homenet.no/hammerfest/internett-tv

Trygt og godt

Vår erfaring er at kunden har behov for utvidet åpningstid på kundeservice og opplever du problemer, eller har spørsmål, har vårt kundesenter åpent fra klokken 08.00 - 21.00 i ukedagene, mens du i helgene kan chatte med oss mellom 10.00-15.00. Dermed kan du være trygg på å få hjelp, om du lurer på noe og når du lurer på det! På vår hjemmeside finner du også rikholdig med informasjon, og bruksanvisninger.

Ikke for sent å melde seg

Fortsatt er det mulig å melde sin interesse. Når vi har tegnet nok nye kontrakter i de ulike bydelene, vil vi fortsette å utvide utbyggingen.

Hos oss får du stor valgfrihet, og ingen skjulte kostnader. Slår du til nå får du fri etablering, og fiber levert helt inn til husveggen, og ferdig montert i boligen uten ekstra kostnader.

Henrik Fuglevik, Salgssjef HomeNet


Ikke fornøyd med tjenestene våre?

Etter 12 måneder står du fritt fram til å endre TV-leverandør, eller velge å avslutte kundeforholdet. Helt uten kostnader. Med andre ord, trygt og sikkert for deg som kunde.

Følg utbyggingen og status for Hammerfest her: 

https://www.homenet.no/hammerfest


Velkommen som kunde til oss!


Om HomeNet

HomeNet og eierselskapet Broadnet har fiberdekning i 90 Norske byer og hundrevis av tettsteder og leverer løsninger til eneboliger, boligselskaper, boligutbyggere og tjenester til private fibernett. HomeNet og Broadnet har hovedkontor på Fornebu og kontorer i Tromsø, Bodø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Lurer du på noe

Meld deg inn i Facebookgruppen:

 https://www.facebook.com/groups/HomeNet.Hammerfest/ og spør oss!

Angrefrist

Du har 14 dagers ubetinget angrefrist.

Hvis du har tegnet et kundeforhold, så kan du innenfor 14 dager si opp abonnementet uten kostnader.

Redaksjonen i iFinnmark.no har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet