Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Gaute fikk dette supertilbudet og slo til - slik får du tidenes beste bredbåndspakke

Annonse fra Hammerfest Energi Bredbånd

Hammerfest Energi er i full gang med utbygging av fiber i Hammerfest, Forsøl og Rypefjord. Nå feirer vi dette med å gi nye og eksisterende kunder tidenes tilbud.

Idag er det slik at en god del av Hammerfests befolkning ikke har tilgang til fiber. Dette har Hammerfest Energi besluttet å gjøre noe med. Bedriften har derfor nå satt i gang storstilt utbygging, for å sikre at du får fiber inn til huset i løpet av den neste tiden. En av de som har slått til på tilbudet er Gaute Jensen i Rypefjord. 

- For meg var det viktig å velge en lokal leverandør, og når de så i høyeste grad er konkurransedyktig på pris, så var jeg aldri i tvil, sier Jensen.


Ønsker deg med på laget

Nå får du som eksisterende, eller som ny kunde et meget godt tilbud for å bli fiberkunde.

Har du allerede fiber, så kan du mot at du binder deg i 12 måneder få 1000 Mbits linje til kr 449,-* pr måned. I tillegg så får du en Premium-WIFI pakke på kjøpet, som sikrer deg rask internett og god dekning i hele huset!

Tilbud med GET-TV

Velger du fiber + GET-TV, så får du knallprisen 799,- pr mnd om du binder deg i 12 måneder.*

En god del av byens befolkning har tilgang til fiber idag - tegner du vårt kampanjetilbud nå, så vil du få 1000 Mbits linje i 1 år til kr 449,- pr mnd.

Sigurd Helsing, daglig leder Hammerfest Energi Bredbånd

Verv en venn

Send en epost til firmapost@hammerfestenergi.no og fortell oss hvem du har vervet. Vi kontakter vedkommede og du får 1000 Mbit i 24 mnd. til 449,- kr. i stedenfor 12 mnd.

Har Coax - ønsker fiber

Mange har fortsatt Coax (vanlig bredbånd) inn til huset. Er du en av disse, og ønsker å bytte til fiber så får du i hele september, fri installasjon og fri etablering. Du får økt hastigheten til 125 Mb uten ekstra kostnad, og Premium WIFI-pakke til huset, som ønker brukeropplevelsen betraktelig. Og naturligvis oppkobling til fiber, samt kr 449,- pr mnd*, for 1000 Mbit linje, når oppkoblingen er klar.


Bestill direkte herhttp://bredband.hammerfestenergi.no/a/fiberkampanje-2

*Kampanjen gjelder ut september


Andre hastigheter og priser finnes også

- 1000 Mbit er en enorm hastighet, hvilke andre løsninger tilbyr Hammerfest Energi? 

- Vi har ett stort utvalg av andre hastigheter. Skal du f.eks bare lese nyheter, eller sjekke Facebook, så kan du fint klare deg med 25 Mbit linje. Denne får du til 299,- pr mnd. Sjekk gjerne ut  http://bredband.hammerfestenergi.no/a/fiberkampanje-2 

for alle våre tilbud, svarer Sigurd Helsing.

Hva er Premium-WIFI?

- Kort fortalt er det rask internett og god dekning i hele huset. Idag er det slik at ruteren står i en etasje, hvor du gjerne har veldig raskt nett, mens i andre etasjer, så kan du oppleve at surfeopplevelsen er en helt annen. Med Premium-WIFI vil surfeopplevelsen være god i hele huset, forklarer Helsing til oss.


Sjekk hvordan det fungerer her

Vil du lære mer om Premium WIFI - sjekk ut: https://eyenetworks.no/wifi-sentralen

Hvorfor velge oss

Vi er 100% lokalt eid - overskuddet vårt tilbakeføres til våre eierkommuner

Vi bidrar med skatteinntekter tilbake til lokalsamfunnet

Vi gir lokalbefolkningen arbeidsplasser

Vi har et lokalt kundesenter som du kan besøke hvis du trenger hjelp

Vi har i en årrekke støttet lokale lag, foreninger og arrangement, og skal fortsette med det

Vi gir deg fri etablering og installasjon

Vi gir deg Premium WIFI inkludert

Redaksjonen i iFinnmark.no har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet