Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Hammerfests mest attraktive boligfelt

Annonse fra Eiendomsmegler 1 Hammerfest

Nå er vi i gang! Mellomvannet er et område i stor vekst, med direkte kontakt med både natur og sentrum!

Enkelt og greit!

Er du i etableringsfasen eller er klar for en leilighet i moderne standard med flott og praktisk beliggenhet, så er Regntunet et fremragende leilighetskompleks. Den kan bli din til kun 7920,- i måneden!

Mange fordeler

Det er ingen dokumentavgift av boligens verdi, den eneste dokumentavgiften du er pålagt å betale er 2,5% av tomteverdien som totalt kommer på kroner 7630,-. I tillegg til dette er du så heldig at den første ripen i parketten kan du selv stå for og du kan se langt etter vedlikehold og ekstra arbeid i de nærmeste årene. Din største bekymring vil være å slå første spiker i veggen!

Fred Johansen forteller

Området har de siste årene blomstret og mange nye hus og leiligheter har tatt form.

I dag kjenner vi området som trygt, barnevennlig, sentralt og ikke minst som et av Hammerfests mest attraktive boligfelt. Nå er etterspørselen stor og området er under stadig utvikling. Mellomvannet boligfelt består i dag av en god miks av eneboliger og leilighetsbygg i rekke. Det bygges stadig flere boliger her oppe og om ikke lenge er området fullt. Du finner blant annet Flerbrukshallen, skiløyper, Hammerfest staller, alpinanlegg i umiddelbar nærhet, og det er gangavstand til skoler og barnehager. Den nye tomten til Hammerfest Arena er i ferd med å klargjøres og vil innen kort tid stå ferdig.

Nøkkelord for området er barnevennlig og nærhet til friarealer. Området har noe for alle, forteller Fred Johansen, Eiendomsmegler 1 Hammerfest.

Sparebank 1 Nord-Norge

Dette koster det:

Renter banklån: 4050,-

Avdrag banklån: 4750,-

Brutto mnd. Bokostnad: ca. kr. 8800,-

Skattefradrag: 880,- pr. mnd.

Netto bokostnad: ca. kr. 7920,-

Fellesutgifter: 500,- pr. mnd.

Finansiering 2.290.000,- (forutsatt 15% egenkapital og en nominell rente på 2,65% og en løpetid på 25 år).

Boliglånskalkulator med et enkelt klikk kan du både regne på og søke boliglån.

Nøkkelinfo

Prisantydning fra kr 2 290 000

Prisantydning til kr 2 590 000

Tomt 2 000 m2 eiet

Eierform Eier (Selveier)

Antall enheter 10

Postnummer 9602 Hammerfest

Energimerking BDette kan du forvente

Leilighetene har adkomst via felles, overbygd inngangsparti og trappegang. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er pent innredet med fliser på gulv, hvitmalte vegger og gulvvarme. Det plass for både åpen garderobeløsning. Det tidsmessige farge- og materialvalget harmonerer godt med øvrige rom i boligen. Fra entréen kommer du inn i en luftig åpen stue/kjøkken løsning og med store vinduer som slipper inn godt med dagslys. De hvitmalte veggene gir rommet en stor og god romfølelse. I tillegg til dette har du utgang til markterrasse i 1. etg og terrasse i 2.etg. Kjøkkenet holder også god standard med areal effektive løsninger, eksempelvis, integrert stekovn, induksjonstopp og kombiskap med kjøl og frys.

Badet har tidsriktige fliser både på gulv og vegg og moderne baderoms innredning og dusjhjørne, det er også opplegg for vaskemaskin og tørkerommel.

Soverommene har smarte garderobeløsninger kombinert med god planløsning.

Totalt sett har vi da et primærrom med en entré, stue m/åpen kjøkkenløsning, bad/wc/vaskerom og to soverom.

Alle leilighetene holder dagens høye standard som eikeparkett, fliser på bad, fliser i vindfang og hall, slette moderne veggene med papirtapet. Taket i alle rom er hvitmalte gipsplater.

I alle leilighetene i 2.etasje får du med garasje på kjøpet, noe som kan komme godt med i kalde vinterdager.

Alle boligene har energimerke B og oppvarmingskarakter LYSEGRØNN

Design din egen bolig

Fordelene med å komme inn tidlig i byggeprossesen er at du selv kan sette din egen signatur på boligen, dette gir deg frihet til å kunne endre fliser, velge parkett, ønsker til lyssetting, strømkontakter og mye mer.

Unik beliggenhet

Leilighetene ligger i et attraktivt og nyetablert boligområde på Mellomvannet i Hammerfest kommune, ca. 4,2 km utenfor Hammerfest sentrum. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, Hammerfest flyplass, heliport og gode servicetilbud. Det er kort vei til lysløype, skiløyper, idrettshall, treningssenter, alpinanlegg og ridesenter. Skiløypa mot Glimmervannshytta starter ca. 700 m fra boligen.

Hammerfest byr på storslått og urørt natur som innbyr til rekreasjon. Det er mulighet for flotte turopplevelser i umiddelbar nærhet.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000, Kiwi og Europris. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Nissen kjøpesenter et variert utvalg med bl.a. post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, frisør og kafé/restaurant etc.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Mellomvannet og ligger ca. 150 meter fra boligen

Eiendommen har skolebussordning og gangavstand til Fuglenes barneskole, samt skolebussordning til Breilia ungdomsskole. Hammerfest videregående skole og Universitetet i Tromsø, campus Hammerfest, ligger også godt innen rekkevidde. Videre byr kommunen på godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Slik bygger vi

Bygget fundamenteres på betongstøpt såle. Hovedbæresystem utføres som treelementer.

Yttervegger leveres med trekledning og vil prefabrikeres i elementer. Takene bygges med ca 4 graders fall. Tak utført i trekonstruksjon med forskriftsmessig tetning. Taket utføres med nødvendig fall mot utvendig taknedløp. Ensfargede hvite vinduer inkl. hvite foringer og hvite gerikter og vridere innvendig. Vinduene leveres i tre med 3-lags energiglass. Ytterdør leveres som hvit FG-godkjent dør. Dørene leveres med sylinderlås og vrider. Det leveres hvitmalte balkongdører med hvite foringer og hvite gerikter. For mer informasjon om byggemåte se vedlagt leveransebeskrivelse.

Slik finner du veien

Kjør fra sentrum av Hammerfest mot Fuglenes vis Fuglenesveien, denne går over i Fuglenesbukta og Finnmarksveien Ta inn til høyre i Forsølveien (FV 391) Deretter inn til venstre i Nordavindsveien (Mellomvannet boligfelt) følg denne til du tar inn i Regntunet til høyre. Boligene ligger på nedsiden av veien.

(Klikk for veibeskrivelse)

Redaksjonen i iFinnmark.no har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet