Hva er innholdsmarkedsføring?

Innholdsmarkedsføring er et kommersielt annonseprodukt. Det betyr at det er en kommersiell aktør som skaper innhold som er av interesse for personer som virksomheten ønsker å nå ut til. Til dette kjøper de kommersiell markedsføringsplass i nettavisers annonsebilag, skilt fra redaksjonelt innhold.

God innholdsmarkedsføring gir leserne ny kunnskap og gode opplevelser. Gjennom dette bygges en relasjon mellom virksomheten og leseren, og virksomhetens omdømme og profil utvikles. Innholdet skal gi en merverdi for leseren, uavhengig av om man ønsker å forta kjøp. Innholdsmarkedsføring bruker tekst, bilder og eventuelt video som fortellerverktøy.

Hvorfor innholdsmarkedsføring?

For 100 år siden var det kontroversielt at avisen trykte annonser i avisen. Ved introduksjon var det for mange uvant. Siden det framgikk tydelig at annonsene ikke var redaksjonelt innhold, ble dette en viktig funksjon for lokalavisen av to årsaker. Det handlet om at lokalavisen kunne utvikle en arena som samlende torgfunksjon, en arena som førte til at lokale næringsdrivende nådde ut til sine kunder med sitt budskap. Derigjennom kunne de skape grunnlag for sin virksomhet og lokale arbeidsplasser.

I tillegg utgjorde annonsene for avisen viktig finansiering av journalistikk, samtidig som redaksjonell uavhengighet ble opprettholdt. Over tid har markedsføringen utviklet seg på mange måter, og særlig den digitale revolusjonen har åpnet for nye løsninger. Vår avis ønsker å utvikle seg med lokale annonsører, og gjør dette ved å tilby markedsføringsløsninger som gir annonsørene god effekt.

Innholdsmarkedsføring er i ferd med å etablere seg som et virkningsfullt markedsføringsprodukt i både internasjonale og nasjonale medier. Gjort på riktig måte, er det vår oppfatning at dette er et godt og viktig produkt som også lokale annonsører skal få tilgang til.

Hvordan ser vi forskjell?

Innholdsmarkedsføring er et rent kommersielt produkt. Redaksjonen i vår avis har ingenting med dette å gjøre. Derfor er det også viktig at leserne ser og forstår forskjellen på redaksjonelt og kommersielt innhold. Kravet til slikt skille understrekes tydelig i de etiske retningslinjene for medier, kalt Vær Varsom-plakaten, og særlig punkt 2.6.

Kommersielt innhold skal være tydelig merket. Dette er hos oss gjort med merking på forsiden, med ordet «Annonse» i bildet. Ved å klikke på saken, kommer leseren til en side som er vesentlig annerledes i utforming enn redaksjonelt innhold. Toppen av siden er merket med «Annonsebilag», og øverst i teksten ligger en merking av at innholdet er innholdsmarkedsføring. Virksomheten som er avsender av budskapet er tydelig merket med logo.l.

Tydelighet

For vår avis er det viktig at leserne umiddelbart ser og forstår forskjellen på innholdsmarkedsføring og ordinært redaksjonelt innhold. Akkurat som for 100 år siden er avisens redaksjonelle integritet og uavhengighet er usedvanlig viktig for oss. Dersom noen opplever at skillet og merkingen er utydelig, vil vi høre det så snart som mulig. Det er viktig at lokalavisen kan tilby gode og effektive markedsføringsprodukter, men vi vil ikke gjøre det på bekostning av vår troverdighet.

Lukk

Dette kommer til Hammerfest i løpet av nærmeste fremtid

Annonse fra JM Hansen

I løpet av høsten vil vi kunne se disse lysene i havnebassenget i Hammerfest

Vi feirer 1 års drift i Hammerfest og benytter anledningen til å rette en stor takk til alle våre kunder som benytter våre tjenester i Finnmark.Produkt tilbud

Slik får du tak i tilbudet


Tilbudet varer i perioden  ......... til og med den ...........

Dette har vi gjort i Tromsø

Overordnet har leverer JM Hansen følgende tjenester

- Maritim - (Total leverandør)

- Elektro - (Leverer fra Svalbard til Bjerkvik)

- Automasjon - (Energibesparende løsninger)

- Serviceverksted


Dette er noe av hva vi gjør i vår maritime avdeling

- Verft - og skips- markedet til blant annet oppdrett og offshore.

Vi leverer tjenester både nasjonalt og internasjonalt, og vi er en av de største lokalt eide kompetansebedrifter innen elektroinstallasjon og automasjon i Nord-Norge.


Vi er totalt leverandør innen maritim elektronikk hvor vi leverer

- Prosjektering av alt elektronikk og annet utstyr ved forespørsel i 2D/3D

- Utstyrsleveranser, ferdig modifisert

- Installasjon og idriftsetting/testing

- Programmering og systemintegrasjon

- Eget serviceverksted for elektronikkVISSTE DU DETTE OM JM HANSEN

JM HANSEN har i dag totalt 195 ansatte i arbeid og vi jobber daglig for å kunne utvide våre avdelinger og tilrettelegge for lærlingeplasser rundt om i Norge.


Slik kan du bli en del av vårt team

Klikk her å se våre ledige stillingerTotalleverandør for alt av elektroinstallasjon i maritime fartøy

- Prosjektering, installasjon og service.

- Dokumentasjon og beregninger utføres med moderne dataverktøy.

- Konvensjonell elektrisk installasjon

- Maritim belysning

- Eget vikle verksted med vacum tørker i forbindelse med generator og motor overhaling

- Lastprøveutstyr med simulator for tavletest/lastkontroll

- Representerer de fleste kjente merker og løsninger som finnes på dagens fartøy


Du når oss alltid

24t servicetelefon Maritim +4790881085

Se for deg det fantastiske lyset på AKS, tenk deg det samme lyset i hele havnebassenget i Hammerfest. Der lysene endrer farge i takt med hverandre!

Du kan lese mer om oss på vår hjemmeside

Redaksjonen i iFinnmark.no har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet