Logo 2500 smalere.jpg
0

Vil du jobbe med oss?

annonsørinnhold fra

ifinnmark-end-mediehus rd.jpg

iFinnmark søker frilans-journalister

Går du med en journalistspire i magen? Liker du å snakke med folk, være til stede der det skjer og å jobbe med tekst, foto og/eller video? Da kan du være rett person for en frilansjobb hos iFinnmark.

– Det skjer så mye i Finnmark i løpet av en uke, og vi skulle gjerne vært til stede flere steder enn det vi rekker over. Derfor ser vi nå etter folk som ser de gode historiene, og som klarer å formidle dem på en god måte, sier ansvarlig redaktør Geir Håkonsund i Finnmark Dagblad/iFinnmark og ansvarlig redaktør Anniken Renslo Sandvik i Finnmarken.

Vi er ute etter frilansere i hele Finnmark, men hovedsakelig i Porsanger, Alta, Hammerfest, Sør-Varanger og Vadsø.

IMG_5518.jpg

Geir Håkonsund, redaktør iFinnmark

– Vi synes naturlig nok det å kunne jobbe som journalist er en av de mest spennende yrkene som finnes. Hos oss får man muligheten til å dekke alle deler av samfunnet, og vi kan love en bratt læringskurve for frilansere som kanskje ikke har særlig med redaksjonell erfaring.

Bolyst Stian og Anniken.jpg
  • ...iFinnmark er Finnmarks største mediehus?

  • ...i 2018 ble iFinnmarks Årets Mediehus blant 78 aviser i Amedia?

  • ...iFinnmark er over 3 ganger større enn det nest største mediehuset i regionen?

iFinnmark

Visste du at...

På en helt vanlig arbeidsuke jobber journalistene i iFinnmark med alt fra krimsaker, politikk og samfunnsdebatt til kultur og underholdning.

– Vi er ute etter samfunnsengasjerte folk, som liker å jobbe med mennesker og som vil være med på å sette fokus på det folk i Finnmark er opptatte av. Det er mange veier inn i journalistikken men den aller beste skolen å gå, er ved å jobbe som journalist og være i kontakt med folk flest, sier de to.

Det er naturligvis en fordel om man skriver godt, og har erfaring, men det er ingen forutsetning for å lykkes og vi oppfordrer alle som kunne tenke seg å lære mer om journalistyrket til å ta kontakt. 

Opplæring i nødvendige verktøy vil bli gitt.

Er du interessert, eller bare nysgjerrig?
Ta kontakt med iFinnmark/FD-redaktør Geir Håkonsund
Mail: geir.hakonsund@amedia.no
Tlf: 94278187
eller
Finnmarken-redaktør Anniken Renslo Sandvik
Mail: ars@finnmarken.no
Tlf: 46744461

Oddgeir.jpg
Bolyst Tor Sand.jpg
Bolyst Hengekyeovernatting.jpg
Tor Kjetil Ospray Hercules.jpg

Årets Mediehus 2018

Under kan du se videoen vi lagde av oss selv i forbindelse med at vi ble kåret til Årets Mediehus i 2018, blant Amedias over 70 aviser.

Kunne dette være noe for deg?