Land vehicle, Hatchback, Car
Bilselger hos Harila i Vadsø, Martin Harila, gleder seg til å vise frem det nye ikonet til Volkswagen, ID.3.

annonsørinnhold fra

Nå er VW ID.3 på plass i Vadsø 

Hos Harila i Vadsø merker de stor interesse rundt Volkswagens nye ikon ID.3. Her er bilens høydepunkter.

«Den viktigste modellen siden Golf og like betydningsfull som Bobla.» Slik introduseres Volkswagens nye ikon, ID.3. Den nye elbilen forventes å bli en storselger i Norge, og hos Harila i Vadsø merker de stor interesse rundt bilen.

– Absolutt! Mange er interessert, og vi har allerede forhåndsbestillinger på bilen. Vanligvis vil folk se og prøve bilen før de kjøper, men denne har de tatt den usett. ID.3 kommer til å bli populær, sier Martin Harila, selger hos Harila i Vadsø. 

Høydepunkter

ID.3 er Volkswagens første modellen som er konstruert som elbil fra bunnen av. Det gir helt andre forutsetninger for hvordan bilen er bygd opp og kjører.

ID.3 har skapt begeistring blant biljournalister. Denne vil stjele elbil-kunder i fleng, skriver Dagens Næringsliv. Tek.no løfter støynivået i kabinen som det mest imponerende: ID.3 1st fremstår rett og slett som eksepsjonelt godt støydempet, skriver nettstedet. Mens magasinet Motor beklager: Sorry alle andre, ID.3 blir en suksess. Også denne journalisten løfter frem støynivået. Oppsiktsvekkende stillegående, mener han. 

Martin Harila løfter frem størrelsen som et annet høydepunkt med bilen.

– Bilen er ekstremt romslig inni, samtidig som den har et kompakt ytre. ID.3 er på størrelse med Golf på utsiden, men som en Passat på innsiden, takket være den elektriske drivlinjen, sier Harila.

Dessuten har ID.3 en rekkevidde på inntil 420 km og kan lade opp til 290 kilometer på 30 minutter hurtigladning.

"

Mange er interessert, og vi har allerede forhåndsbestillinger på bilen.


Martin Harila, selger hos Harila Vadsø

Favner bredt

Volkswagen ID.3 skal ta over etter flere tiår med godt salg av Golf, og de senere årene i Norge; solide salgstall for den elektriske modellen E-Golf.

Golf er kjent for å favne alle fra 18 til 90 år. Det mener Martin Harila ID.3 også vil gjøre.

– Modellen har en design og innovasjon som de yngste gjerne søker, samtidig som vi i Vadsø har flere kunder godt opp i pensjonsalder som viser interesse for bilen. Denne bilen treffer definitivt bredt, sier Harila.

Elbil i Vadsø

Generelt har det vært mindre interesse rundt elbil i Nord-Norge enn sørpå. Og selv om det bygges ladestasjoner fortløpende i fylket, er garantien på maksimalt 100 kilometer mellom ladestasjonene i fylket ikke innfridd ennå. Men hos Harila i Vadsø merker de helt tydelig at folk blir mer og mer nysgjerrig på- og positive til elbil.

– Det har begynt å eksplodere med elbil i Tromsø. Og med ID.3 har vi merket veldig stor interesse i forhold til hvor vi bor, sier vadsøværingen Martin Harila, som tror vi kommer til å se flere elbiler i Øst-Finnmark fremover.

– Mange her kjøper nok fortsatt elbil først og fremst som bil nummer to i familien. Det er mye å spare på drivstoff, og når man ikke skal kjøre lengre strekninger holder det stort sett å lade hjemme over natta.

  • ID.3 har en rekkevidde på inntil 420 km

  • ID.3 har en moderne, komfortabel og svært romslig "Open space" kupé

  • Du kan lade opp til 290 km på 30 minutter hurtiglading (inntil 100 kW)

  • Eksklusiv design med blant annet 1ST rattdekor og pedaler med play- og pausesymbol

  • Lavt strømforbruk blandet kjøring fra 15,6 kWt/100 km. CO2 utslipp fra 0 g/km

Volkswagen ID.3

Visste du at...

Kort leveringstid

Endelig er ID.3 på plass i Tanaveien 8. Nå gleder Martin Harila seg til å vise frem bilen, og håper at mange har lyst til å ta seg en prøvetur med «fremtidens bil», som Volkswagen selv selv kaller den.

– Ta kontakt for å booke prøvekjøring! Vi er tilgjengelig i alle kanaler; Facebook, mail, telefon og ikke minst gjennom hoveddøra.

Og mens det erfaringsmessig kan være lang leveringstid på elbiler, garanterer Harila at du har ID.3 hjemme i garasjen i løpet av dager dersom du er raskt ute med bestillingen din.

Harila Vadsø avd. Volkswagen har åpent til klokka 16 alle hverdager.


Kontaktinfo:
Martin Harila, selger
95 70 53 99 | martin.harila@moller.no

LES MER

Tek.no har prøvekjørt ID.3
Les om deres begeistring.


Automotive design, Mid-size car, Land vehicle