Svindelsaken: Mann og samboer er pågrepet og satt i arrest

Fredag pågrep politiet den hovedmistenkte og hans samboer i svindelsaken hvor et ukjent antall fotballinteresserte har betalt tusenvis av kroner for billetter de aldri har fått.

DEL

– Hovedmistenkte blir framstilt for varetekt mandag. I tillegg er hans samboer pågrepet. Hun skal avhøres, og vi tar deretter stilling til hva som skal skje med henne, sier påtaleleder ved Finnmark Politidistrikt Morten Daae.

Torsdag mottok politiet i Hammerfest den første anmeldelsen på mannen som har lovet et ukjent antall fotballinteresserte reisepakker og billetter til mesterligafinalen mellom Liverpool og Tottenham i Madrid lørdag 1. juni.

– Ta kontakt

Politiet har siden gått ut på Facebook og oppfordret alle som har vært utsatt for denne svindelen, om å ta kontakt.

– Vi vet at omfanget er stort, men vi har så langt ingen forutsetninger for å si nøyaktig hvor mange som er svindlet. Det er dette etterforskningen, som har pågått for fullt siden torsdag, skal avdekke, sier Daae.

LES OGSÅ: Supporterleder om svindelbølgen: – Alle jeg vet om blir å anmelde dette

Har svindlet før

Hovedmannen bak denne svindelen er kjent for politiet.

– Han er kjent for oss fra eldre sak som er ferdig etterforsket. Den dreide seg også om svindel, men av en annen type enn denne, sier Daae.

Politiet på operasjonssentralen har tidligere opplyst at de har etterforsket saken i en uke og at det var kommet inn flere anmeldelser. Daae forteller at dette må dreie seg om tidligere forhold på mannen og at opplysningene tidligere har vært feil.

LES OGSÅ: Over 100 kan være svindlet for tusenvis av kroner: – I verste fall tar dette flere år

Artikkeltags