Gjør hallen til skummelt halloweenhus: – Vi vil at de skal flire litt sammen, og kanskje bli litt redde sammen

SKUMMELT I ALLE LEDD: I fjor hadde dommer Dag Edvard Øvrevalle kledd seg ut. Også i år skal komiteen komme i skummel drakt.

SKUMMELT I ALLE LEDD: I fjor hadde dommer Dag Edvard Øvrevalle kledd seg ut. Også i år skal komiteen komme i skummel drakt. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Ved hjelp av skumle kostymer, dekor og premier, vil Anne Therese Eriksen gjøre det artig å være på stevne for de aller minste.

DEL

– Ofte er det travel på stevner, man konkurrerer også reiser hjem igjen. Nå skjer det noe mer. Vil vil gi en god opplevelse av å være på stevnet. Å være sammen, flire litt sammen, og kanskje bli litt redde sammen.

Det sier Anne Therese Eriksen, som er stevneleder nå AK 54 inviterer til halloweenstevne i Vardø lørdag. Hit kommer det 40 fra Vadsø, 11 fra Kemi i Finland, sju fra Båtsfjord, fire fra Kirkenes og fem fra Tana, i tillegg til at Vardø selv stiller med 11 brytere.

– Alle disse er ikke brytere, men vi har lagt opp til at det blir omtrent 60–70. Tanken er at det skal være et OK stevne for dem som er litt eldre, men fokuset er å gjøre det artig og spesielt for de aller yngste, sier Eriksen.

Les også: Selger 400 sminkesett før halloween

Skal du eller dine ut og gjøre noe spennende på halloween? Skal barna gå knask eller knep hos naboene? Send inn dine halloween-bilder til iFinnmark og del dine minner med våre lesere. Det gjør du enten ved å trykke her eller ved å bruke emneknaggen #ifiknask på Instagram.

Ryktet har spredt seg

Ideen fikk Anne Therese Eriksen i fjor. Da hadde vardøklubben slitt litt med å få deltakere nok til stevnene sine, og så seg om etter nye måter å lokke besøkende på.

GLEDER SEG:  Stevneleder Anne Therese Eriksen er glad i halloween, og gleder seg til lørdagens stevne.

GLEDER SEG: Stevneleder Anne Therese Eriksen er glad i halloween, og gleder seg til lørdagens stevne. Foto:

– Så synes jeg i utgangspunktet at halloween er en artig tradisjon. Jeg syns det artig å få ungene på døra. Jeg tenkte vi kan prøve å strekke det litt lenger og inn i stevnet, og nå ser det ut som det er en suksess, sier hun.

I fjor hadde nemlig stevnet halvparten så mange deltakere som er ventet denne gangen.

– Ryktet har spredt seg. Så nå utvider vi med pyntingen også, vi legger mer sjel i det nå. Vi ser at dette er noe ungene gleder seg til og snakker sammen om, sier Eriksen.

Blant annet er det nytt at vennskapsklubben Kemin Into fra Finland kommer.

– De så bildene fra i fjor, og sa at til neste år kommer vi, forteller Eriksen.

KNØTTER I fokus: Målet er at lørdagens stevne skal bli en god opplevelse for de aller minste bryterne. Dette er fra oppvarmingen i fjor.

KNØTTER I fokus: Målet er at lørdagens stevne skal bli en god opplevelse for de aller minste bryterne. Dette er fra oppvarmingen i fjor. Foto:

Les også: Her har ungdom flere gratis halloween-tilbud

Hemmelig

I tillegg til brytekampene på matta, skal dansegruppene Ænniti og Mini-Ænniti åpne det hele med dans. Da er det få som har fått komme inn i hallen for å se hvordan det ser ut.

– Denne gangen blir det overnatting på skolen og ikke i hallen. Den pynter vi fredag, og så låser vi. Alt skal være hemmelig, sier Eriksen.

Les også: Halloweenfest med et av landets heteste musikknavn: – De første årene var det om å gjøre å være mest mulig sexy. Nå er det mer gørr og blod

Skal du eller dine ut og gjøre noe spennende på halloween? Skal barna gå knask eller knep hos naboene? Send inn dine halloween-bilder til iFinnmark og del dine minner med våre lesere. Det gjør du enten ved å trykke her eller ved å bruke emneknaggen #ifiknask på Instagram.

Artikkeltags