Gikk til topps etter knallhardt oppgjør

VANT: Chris Johan Larsen fra Varanger golfklubb vant juniorklassen i nordnorsk mesterskap i helga. Her sammen med vinnerne i de andre klassene: Lars Magnussen fra Lofoten og Gry Eriksen fra Polarsirkelen golfklubb.

VANT: Chris Johan Larsen fra Varanger golfklubb vant juniorklassen i nordnorsk mesterskap i helga. Her sammen med vinnerne i de andre klassene: Lars Magnussen fra Lofoten og Gry Eriksen fra Polarsirkelen golfklubb. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Chris Johan Larsen fra Varanger golfklubb vant i juniorklassen under nordnorsk mesterskap i golf i helga.

DEL

Chris Johan Larsen fra Varanger golfklubb hadde to konkurrenter i juniorklassen for gutter, og gikk helt til topps – like foran Fabian Wener Paulke fra Salten.

Ifølge resultatlista var Larsen den eneste deltakeren fra Finnmark i mesterskapet. Innsatsen holdt til en 14. plass i herreklassen.

Her var det Lars Magnussen fra Lofoten som vant. Med dét oppnådde han målet sitt, og må dermed lete etter et nytt.

– Jeg vet ikke helt hva det skal bli, seieren må jo også forsvares neste år når mesterskapet går i Narvik. Men jeg er glad vi har et flott golfmiljø og flott bane i Lofoten, så her gjelder det bare å spille golf, sier han i en pressemelding.

I dameklassen var det Gry Eriksen fra Polarsirkelen golfklubb som vant – denne gangen med bare ett slag mindre enn Jorunn Markusen fra Salten golfklubb.

– Jeg liker meg godt her og synes det er flott å møte gode spillere fra Bodø, Narvik, og Tromsø. Gledelig er det at det kommer til unge spillere, sier hun i en pressemelding.

Artikkeltags