Til helgen kjemper Sander mot seg selv: – Jeg vil nå topp 15 i Norge

DELTAR I NORGESCUP: Ole Marius Jørgensen fra Vadsø skiklubb (f.v.), Sander Rosanoff fra Vadsø skiklubb og Hanna Harila Kristiansen fra Polarstjernen.

DELTAR I NORGESCUP: Ole Marius Jørgensen fra Vadsø skiklubb (f.v.), Sander Rosanoff fra Vadsø skiklubb og Hanna Harila Kristiansen fra Polarstjernen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Ole, Sander og Hannah er klare for Norgescup.

DEL

– Jeg trener stort sett hver dag og spesielt veldig hardt opp mot dette rennet, men i dagene før hvilere jeg litt for da kommer jeg i toppform. Jeg har blitt vant til dette nå og vet hvordan det funker, sier Sander Rosanoff fra Vadsø skiklubb.

– Det blir ikke lett

Til helgen reiser Rosanoff sammen med Ole Marius Jørgensen fra Vadsø skiklubb og Hannah Harila Kristiansen fra Polarstjernen for å delta på Norgescup i Nes. I fjor deltok Sander på tre av løpene og lå på rundt 30. plass. I år er han fast bestemt på å nå høyere.

– Jeg tror har veldig gode sjanser i år, og jeg vil nå topp 20, eller topp 15, hvis jeg er i veldig god form, sier Rosanoff.

På onsdag reiser han ned, på torsdag vil han gå gjennom løypa og på fredag braker det løs. Først med 10 km skøyting, så klassisk sprint på lørdagen og 10 km klassisk på søndagen. Rundt 250 skiløpere skal konkurrere om de beste plasseringene.

– Vi tre fra Vadsø og Vestre Jakobselv, alle satser hardt, det gjør de andre som deltar også. De er gode, så det blir ikke lett, sier Rosanoff som skal hvile ut en dag til før den tunge langhelgen.

Artikkeltags