Festivalsjef fortviler: – Hvem kjørte inn i den parkerte bilen vår?

SURT: Festivalsjef Robert Lundgren betegner hendelsen som sur. Dette bildet er tatt i en annen anledning.

SURT: Festivalsjef Robert Lundgren betegner hendelsen som sur. Dette bildet er tatt i en annen anledning. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Varangerfestivalen får sponset biler av sin lokale bilforhandler, og må selv ta regningen om ikke den skyldige melder seg.

DEL

– Dette er surt, man blir ikke akkurat rik av å drive med festival, forteller festivalsjef for Varangerfestivalen, Robert Lundgren.

En av bilene de har fått låne sto parkert i bakken utenfor Scandic hotell, og har blitt påkjørt bakfra og på siden. Hendelsen skjedde tirsdag morgen.

– Det er bremsespor på bakken her, og det ligger knust glass fra lysene, forteller Lundgren.

HVEM GJORDE DETTE? Slik så bilen som Varangerfestivalen har fått låne ut, etter at noen har kjørt inn i den bakfra og deretter stukket av.

HVEM GJORDE DETTE? Slik så bilen som Varangerfestivalen har fått låne ut, etter at noen har kjørt inn i den bakfra og deretter stukket av. Foto:

Han har lagt ut bilde av bilen og en vennlig oppfordring på Facebook til den som har vært så uheldig å kræsje inn i Volvoen som de har fått låne:

«Send oss gjerne en melding slik at vi kan få ordnet opp dette med forsikringsselskapet. Vi får sponset biler av våre lokale bilforhandlere, så det er meget trist når slikt skjer. Send oss en e-post så får ordnet det opp, så kan vi alle nyte festivalen som starter i morgen»

– Nå håper jeg virkelig at den skyldige melder seg slik at vi kan få ordnet opp i dette, avslutter Lundgren.

Også politiet er på saken og på Twitter etterlyser de tips i saken.

Artikkeltags