Fire menn slåss på fest: – En trenger legetilsyn

Natt til 1. nyttårsdag måtte politiet håndtere flere tilfeller av bråk i både Vest-Finnmark og Øst-Finnmark.

DEL

Feiringen av nyåret gikk litt hett for seg flere steder i fylket. Politiet har måtte gripe inn i flere hendelser nyttårsaften og natt til 1. nyttårsdag.

I Hammerfest oppsto det slagsmål mellom to kamphaner. Politiet måtte gripe inn, noe som førte til at begge partene ble sendt hjem.

Barket sammen

I Alta ble fire menn i slutten av tenårene uenige mens de var på en privat fest. De tok til fysisk vold mot hverandre, ifølge politiet.

En patrulje ble sendt til stedet for å dempe konfliktnivået.

– Den ene trenger legetilsyn. Ingen alvorlig skade, skriver politiet på Twitter.

Kjørt av politiet

I Hammerfest ble en mann i 20-årene utagerende mot andre personer. En patrulje dro ut og fikk kontroll på mannen. Han ble kjørt hjem av politietog gitt pålegg om å holde seg der, melder Finnmark politidistrikt på Twitter.

Skilt før det ble slåssing

I samme by oppsto det en opphetet diskusjon mellom to menn på et utested. Partene ble skilt av politiet før det utartet seg til slagsmål. Begge mennene ble gitt pålegg om å forlate sentrum, noe de lovde å etterkomme.

Hissig mann

I Vadsø ble en beruset mann i slutten av tenårene utagerende overfor betjeningen på et gatekjøkken. Den unge mannen fikk en prat med en politipatrulje. Det hele endte med at politiet kjørte han hjem. Han fikk klar beskjed om å holde seg i ro resten av natten.

I samme by kom en annen mann i slutten av tenårene i kontakt med politiet. Han hadde vært utagerende overfor folk. Da politiet konfronterte han, spyttet han på politiet. Mannen ble tatt med inn i arrest og slipper ut når han blir edru, skriver politiet på Twitter.

Vold på fest

Også i Kirkenes har det vært bråk. Denne gang på en privatfest i sentrum, og mellom to menn i 20-årsalderen.

– En person skal ha blitt slått på festen. Gjerningsmannen er kjent. Fornærmede vil anmelde forholdet etter nyttår, skriver politiet på Twitter.

I samme by ble en beruset mann i 50-årene gitt pålegg om å forlate sentrum på grunn av ufin oppførsel, ifølge politiet.

Mannen ville ikke etterkomme pålegget og blir nå anmeldt for dette. Det endte med at mannen ble fjernet fra sentrum.

Artikkeltags