I fjor fikk de åtte nye ansatte. Nå får de 12 til: – Vi har behov for folk så fort som bare det!

TAR I MOT ENDA FLERE NYE ANSATTE: Avdelingsleder Brita Hansen (f.v.), Kine Johanne Eines, avdelingsdirektør Steinar Kalvik og Kari Wilhelmsen i den nye kantina til Nav i Vadsø i fjor. Nå får de flere kolleger.

TAR I MOT ENDA FLERE NYE ANSATTE: Avdelingsleder Brita Hansen (f.v.), Kine Johanne Eines, avdelingsdirektør Steinar Kalvik og Kari Wilhelmsen i den nye kantina til Nav i Vadsø i fjor. Nå får de flere kolleger. Foto:

Kontoret vil starte med ansettelsene så fort som mulig.

DEL

12 arbeidsplasser flyttes fra Nav Vestlandet til Nav familie- og pensjonsytelser i Vadsø. Det bekrefter leder Steinar Kalvik overfor iFinnmark.

– Vi fikk endelig avklaring i går ettermiddag. Vi blir tilført nye oppgaver som gjør at vi trenger flere folk - cirka 12 årsverk, sier Kalvik.

Starter med ansettelsene

I dag har kontoret i Vadsø cirka 30 ansatte, og selv om de lenge hadde fått signaler om at dette grepet ville skje, ble nyheten godt mottatt tirsdag.

– Det er jo mye prat om at i statlig sektor skal det være robuste enheter. Når alle ansettelsene er gjort, så blir vi over 40 personer på kontoret. Dette ble mottatt med stor jubel, sier Kalvik og røper at de allerede har feiret med kake.

– Når starter ansettelsene?

– De nye oppgavene kommer i månedsskiftet april/mai. Så vi har behov for folk så fort som bare det!

– Det vi trenger

Ordfører Hans-Jacob Bønå sier det er en gledelig nyhet for Vadsø.

– De gjør en fantastisk god jobb der allerede og jeg har tidligere skrytt av dem fra talerstolen. De har en høy grad av produksjon og leverer så godt og effektivt at det imponerer hele landet. Nå får de uttelling for at de gjør en så fantastisk god jobb, smiler han.

– At de får 12 nye kolleger er svært, svært gledelig for hele byen og det er akkurat det vi trenger i en tid med mye usikkerhet.

Nav i Vadsø har fått flere nye kolleger de siste året. I fjor fikk de inn 50 søkere på åtte stillinger.

LES OGSÅ: Fikk 50 søkere på stillingene. Snart er de åtte nye ansatte i de ferske lokalene

Artikkeltags