– Du har seriøst reist fra Vadsø for å gjøre det der?

Gunnar Berg fra Vadsø er videre i Norske Talenter. (skjermdump TV2.no)

Gunnar Berg fra Vadsø er videre i Norske Talenter. (skjermdump TV2.no)

Artikkelen er over 3 år gammel

Dommerne hikstet godt og sendte Gunnar fra Vadsø videre i Norske talenter.

DEL

– Du har seriøst reist fra Vadsø for å gjøre det der? Det er klart du skal gå videre, sa Norske Talenter-dommer, Bjarne Brøndbo til Gunnar Berg etter at vadsøværingen tok sats på scena og stupte inn i et basseng med krem.

Vel å merke har Gunnar bodd i Oslo de siste årene, men det var nok hans evne til å sette latter i dommerne som gjorde at han ble sendt videre.

LES OGSÅ: Når Gunnar hopper i det på selveste fredag den 13., er det bare ett problem: – Jeg har jævelsk høydeskrekk

Anspent

Før han setter i gang med stuntet, forklarer han dommerne at det kun er han som behøver å være nervøs. Likevel er det flere spente fjes blant dommerne.

Som bryter ut i latter når stuntet er gjennomført.

Se klippet på TV2 her.

– Jeg sier ja, jeg vil se hva du gjør neste gang, utbrøt Mia Gundersen og fikk med seg nesten alle i panelet. Kun Suleman Malik i dommerpanelet x-et ut vadsøværingen. Så med tre av fire som sa ja, er finnmarkingen med videre i konkurransen.

Gunnar fikk æren av å avslutte årets premiereprogram – og det gjorde han med stil. For til sist hadde han alle dommerne med seg – i bassenget.

Stuntkarriere

Vadsøværingen begynte sin stuntkarriere da han hoppet fra garasjen på fylkeshuset i hjemkommunen. Berg var blant annet med på piloten til «Norges Beste Stripper» på TV 2 Zebra. Programmet var en del av prosjektet TV Lab, men det ble ikke plukket ut av TV 2 Zebra av de 12 programmene som var aktuelle.

Artikkeltags