Gå til sidens hovedinnhold

Korpset er med på dugnaden

Artikkelen er over 5 år gammel

Søndag og mandag leverte ungdomskorpset en godt besøkt konsert. Det betyr flere kroner i kassa til Harald Devolds kreftbehandling.

80 par ører løste billett til korpskonserten søndag. Dagen etter var det om lag 54 tilhørere til konserten «The highway to Broadway».

– Vi er kjempefornøyd med oppslutningen. Og jeg synes vi leverte skikkelig godt. Den beste konserten i min tid som leder, kvitterte en smørblid korpsleder Elise Rushfeldt etter teppefall mandag kveld.

Et aldeles fortjent bra besøk gir kjærkomne kroner i kassa til Vadsø ungdomskorps. Men – det gir også et godt påfyll i kassa som skal finansiere kreftsyke Harald Devolds kostbare behandling i Tyskland.

– I likhet med så mange andre så kan også vi i korpset takke Harald for mye godt gjennom årenes løp. Vi har derfor bestemt oss for å la en del av overskuddet fra konsertene gå til Harald, forteller Elise Rushfeldt.

Konserten, som bød på en rekke hyggelige gjenhør med slagere fra filmens verden, inkluderte også solosang fra Astrid J. Kjølås fra Tana og Andreas Martin Jacobsen Vorren fra Vadsø.

Kommentarer til denne saken