Hurtigruten anløp ikke Vadsø – måtte reparere gangvei

ANLØP IKKE VADSØ: – Vi hadde problemer med gangveien i Vardø, og ble liggende lenger enn ventet der for å fikse den, forteller Benedicte Loennechen, pressevakt i Hurtigruten til iFinnmark.

ANLØP IKKE VADSØ: – Vi hadde problemer med gangveien i Vardø, og ble liggende lenger enn ventet der for å fikse den, forteller Benedicte Loennechen, pressevakt i Hurtigruten til iFinnmark. Foto:

Hurtigruteskipet MS Midnattsol anløp ikke Vadsø fredag morgen.

DEL

– Vi hadde problemer med gangveien i Vardø, og ble liggende lenger enn ventet der for å fikse den, forteller Benedicte Loennechen, pressevakt i Hurtigruten til iFinnmark.

Gangveien er landgangen passasjerene bruker for å gå av og på skipet.

Hurtigruten skulle ankommet Vadsø klokken 06:45 etter ruteplanen, før det skulle seile videre til Kirkenes 07:15, med ankomst klokken 09:00.

– For å holde ruten ble det besluttet å kansellere ankomsten i Vadsø, for å komme fram til Kirkenes til riktig tid, sier Loennechen.

Passasjerene med forhåndsbestilte billetter fra Vadsø ble oppringt og tilbudt refundering eller ombooking, opplyser hun.

– Det er beklagelig at det skjer. Heldigvis fikk vi reparert gangveien og seilt videre, sier hun.

Når iFinnmark snakker med pressevakten like før 12:00 fredag, skal MS Midnattsol være klare til å forlate Kirkenes på rutetiden 12:30.

Artikkeltags