Her får også de med klovnemasker slippe inn: – Jeg får vurdere om de er gode eller onde

ER KLAR FOR Å SKREMME: Opticom-sjef Maritha Betten er ikke redd for klovnemaskene som har herjet rundt i forkant av årets halloween. Selv har hun mange planer for å skremme gjestene sine i kveld.

ER KLAR FOR Å SKREMME: Opticom-sjef Maritha Betten er ikke redd for klovnemaskene som har herjet rundt i forkant av årets halloween. Selv har hun mange planer for å skremme gjestene sine i kveld. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Maritha Betten på Opticom i Vadsø er klar for en skummel lørdagskveld.

DEL

Les iFinnmark+ ut året for kun 100,-:

Bestill her med Finnmark Dagblad som eAvis

Bestill her med Finnmarken som eAvis

- Jeg synes det blir bare større og større hvert år. Folk synes det er veldig artig, sier daglig leder på Opticom i Vadsø, Maritha Betten.

Lørdag kveld arrangerer hun hallowenfest og har tatt fram de verste effektene hun fant. Hun skal blant annet plasere hekser med lysende øyne og sensorer i lokalet.

- Når man går forbi begynner de å hyle. Det blir en ganske skremmende i kveld, jeg gleder meg, sier Betten.

Hun vil slippe inn de som har kledd seg i klovnemaske.

- Ja, hvorfor ikke? Vi har ikke så mye av killer clowns her oppe uansett. Jeg får i så fall vurdere om de er gode eller onde, sier hun og legger til;

- Vi kledde oss jo ut som klovner da vi hadde barnefest her forrige helg. Folk spurte om vi virkelig skulle det, men det er jo ikke farlig.

Skal du eller dine ut og gjøre noe spennende på halloween? Skal barna gå knask eller knep hos naboene? Send inn dine halloween-bilder til iFinnmark og del dine minner med våre lesere. Det gjør du enten ved å trykke her eller ved å bruke emneknaggen #ifiknask på Instagram.

- De må gjøre noe utav det

Utestedet skal også dekoreres i falskt blod, edderkopp-spinn og hjemmelage likposer. I løpet av natta kåres beste kostyme.

- De må være kreative for å vinne, det nytter ikke å bare ha litt sminke i fjeset. De må gjøre noe utav det, sier Opticom-sjefen.

Hun er litt sliten etter at artisten TIX holdt liv i klubben natt til lørdag, men hviletiden må hun vente på.

- Folk var helt i ekstase i går. Hele oktober har det vært full rulle. I november fortsetter det da vi feirer 20 års jubileum, så dette er en kjempetid for oss.

Går minst tre timer for godteri

Venninnene Amanda Thuv og Lise Michelsen har tatt turen til Opticom for å få i seg litt mat før de skal ut på en lang godisjakt.

- I fjor fikk jeg for lite godteri, men da gikk jeg bare knask eller knep i en halvtime. Du må gå minst tre timer, kanskje fire, for å få nok, sier Amanda.

Hun bor i Vestre Jakobselv og skal prøve å få spurt om godteri gjennom alle gatene i bygda, utkledd som en enhjørning. Lisa skal gå "knask eller knep" i Vadsø.

- Jeg skal kle meg ut som en dinosaur i år. Det er veldig artig å kle seg ut og samle inn godteri. Det er derfor vi liker halloween, sier hun.

KNASK ELLER KNEP: Lisa Michelsen og Amanda Thuv har regnet ut at man må gå minst tre timer og banke på dører om man skal klare å få den idelle mengden med godteri.

KNASK ELLER KNEP: Lisa Michelsen og Amanda Thuv har regnet ut at man må gå minst tre timer og banke på dører om man skal klare å få den idelle mengden med godteri. Foto:

Skal du eller dine ut og gjøre noe spennende på halloween? Skal barna gå knask eller knep hos naboene? Send inn dine halloween-bilder til iFinnmark og del dine minner med våre lesere. Det gjør du enten ved å trykke her eller ved å bruke emneknaggen #ifiknask på Instagram.

Artikkeltags