Gå til sidens hovedinnhold

Lær golf av finnmarksmesteren (14)

Artikkelen er over 5 år gammel

Lørdag kan du sikre deg en drømmestart på den golfkarrieren du lenge har gått svanger med.

Varanger golfklubb har gått hen og kjøpt golfbanen i Kariel. Det markerer klubben ved blant annet å by inn til åpent hus i golfsimulatoren i Vadsø.

Golfklubben er utvilsomt sugne på å gjøre seg skikkelig lekker for potensielle nye medlemmer. Derfor blir det ekstra trivelig, med en fem timer lang seanse, der du når som helst i løpet av arrangementet kan komme innom og smake litt på sporten.

– Jeg håper det kommer masse folk, så vi kan bli mange flere medlemmer. Golf er jo skikkelig morsomt, og det er en sport som passer for alle.

Det sier Johannes Betsi. For noen få måneder siden slo han ut alle konkurrentene, og ble Finnmarksmester i golf. På hjemmebane.

– Akkurat det ble jeg veldig overrasket over. Jeg hadde en litt smådårlig første dag, men fikk det åpenbart til veldig godt den andre dagen. Det var gøy, nær synger en golfglad unggutt.

14-åringen har bedrevet lidenskapen siden han var rundt ti år. Det sosiale i sporten er noe han setter mest pris på.

– I golf så møter du hele tiden fine folk. Så her er det bare å bli med, først som sist, melder Betsi.

Lørdag møter du han altså, i golfsimulatoren i Vadsø. Der vil du også treffe Chris Johan Larsen (13). Sistnevnte er klubbmester av året, og de to unge golferne skal duellere i simulatoren.

– Vi skal finne ut av hvem som er best i simulatoren. Det skal bli artig, sier Johannes Betsi, som ikke har golfet på en god måned, etter at banen i Kariel ble stengt.

– Nå er det på høy tid igjen. Virkelig, slår Johannes fast.

Kommentarer til denne saken