Marianne skifter jobb: – Gleder meg til å være leder igjen

NY JOBB: Marianne Pedersen får ny stilling i FFK.

NY JOBB: Marianne Pedersen får ny stilling i FFK. Foto:

DEL

Marianne Pedersen (53) i Vadsø er ansatt som ny kultur- og miljøsjef i Finnmark fylkeskommune (FFK) etter Tore Gundersen som blir pensjonist.

Pedersen har den siste tiden jobbet som prosjektleder hos fylkesrådmannen, men gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver.

– Jeg har jo tidligere jobbet som kultur- og idrettssjef. Det er noen år siden nå, men jeg føler jeg kjenner godt til fagfeltet. Det blir litt bredere ansvar og litt andre fagområder, men jeg kjenner jeg gleder meg til å være en leder igjen, det å få jobbe strategisk igjen, sier Pedersen til iFinnmark.

Hun har også tidligere erfaring som rådgiver Kreativ industri da de fortsatt hadde kontor i Vadsø, samt Statsbygg – men det var «for 20 år siden», som hun selv sier.

– Hva tenker du om at det kan bli endringer i stillingen i forbindelse med sammenslåinga?

– Jeg tenkte over dette da jeg søkte og stilte spørsmål rundt dette da jeg var på intervjuet. Alle som får lederstillinger i FFK blir ansatt under forståelsen av at det kan bli endringer. Man blir ansatt med denne betingelsen, og det er jo fullt forståelig. Jeg håper uansett at med min kompetanse, så vil det fortsatt være bruk for meg, sier hun.

Pedersen starter i den nye jobben 12. august.

– Det passer veldig bra, jeg jobber i et prosjekt og har en god del arbeidsoppgaver og så har jeg ferie.

– Så, hva skal du i ferien da?

– Jeg skal feriere i Norge, og det gleder jeg meg masse til. Vi blir å kjøre fra nord til sør, og kanskje gjennom Finland også. I tillegg skal jeg være mye i Finnmark og gå på fjellet, og kanskje plukke litt multebær, sier hun.

– Så da er jeg frisk og rask til ny jobb!

Artikkeltags