Gå til sidens hovedinnhold

Vadsø SV har ikke gitt opp kampen for Finnmark!

Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Flere og flere partier har dessverre gitt opp kampen for et selvstendig Finnmark fylke. Vadsø SV og vår ordførerkandidat Hanne Harila vårt nye styre og liste til kommunevalget krystallklare på at vi vil støtte et selvstendig Finnmark og samtidig vil vi ta parti med barn, unge og miljøet.

Finnmark sin befolkning har vært krystallklare på at man sier nei til en tvangssammenslåing med Troms fylke. Når 87% sier nei er det et signal som man som politikere ikke kan så tvil om og man må respektere. Vadsø SV er helt tydelig på at denne reformen vil gi økt sentralisering av makt og arbeidsplasser. Dette føyer seg inn i rekken av usosiale og Nord-Norge fiendtlige tiltak fra en blå regjering, hvor sammenslåing av UNN og Finnmarkssykehuset er det siste krumspringet som vil gå hardt utover Finnmark.

Finnmark og Vadsø er avhengig av å ha politikere som er villig til å satse på sunn og miljøvennlig næring som kommer lokalbefolkningen til gode. Vi er på lag med befolkningen i Finnmark og er mer opptatt av å sikre befolkningens interesser fremfor egne posisjoner og makt. Det er blant annet derfor vi står på kommunestyret og jobber for at barnetrygden ikke skal trekkes fra sosialstønad.

Vadsø SV er sikker på at velgerne ser hvilke parti som står på deres side i en av de viktigste sakene i Finnmark på mange tiår. Det er derfor vi ikke kan gi oss i denne saken, verken i eget parti, i kommunestyret eller på fylkestinget.

Vadsø SV vil i valgkampen være helt tydelige på hvor vi står i denne saken og i alle andre saker hvor vi er på lag med barn og unge, miljøet, sunn næringsvirksomhet og et trygt arbeidsliv. Finnmark og Vadsø har nå behov for politikere som er tydelige og til å stole på. Det skal dere får av oss! 

Kommentarer til denne saken