Vadsø Ap vil jobbe sammen med mange for å løfte Vadsø

LOVER HARDT ARBEID: Ragnhild Melleby Aslaksen sier hardt arbeid er blant Vadsø Aps valgløfter.

LOVER HARDT ARBEID: Ragnhild Melleby Aslaksen sier hardt arbeid er blant Vadsø Aps valgløfter. Foto:

Av
DEL

MeningerDet nærmer seg kommunevalg og vadsøværingene skal bestemme hvem som skal styre de neste fire årene. Vadsø Ap håper selvsagt på å få støtte for vår politikk og våre kandidater. Arbeidsplasser er hovedsaken for oss: Vi vil ha en mer offensiv næringspolitikk og ser at det må jobbes mer strategisk i forhold til vår rolle som vertskap for offentlige virksomheter.

Vadsø kommune står foran store utfordringer med negativ folketallsutvikling og en vanskelig økonomisk situasjon. Disse forholdene henger nøye sammen. Regjeringas sentraliseringspolitikk og innstramminger i flyktning- og asylpolitikken har slått svært negativt ut for oss. Det betyr at neste fireårsperiode blir tøff for et nytt kommunestyre.

Vårt valgløfte er hardt arbeid og vi ønsker å gjøre det i samarbeid med alle de gode kreftene som finnes i denne kommunen. Det gjelder de politiske partiene, næringslivet, fagforeninger, frivillig sektor, bygdene i kommunen, statlige og fylkeskommunale institusjoner, de ansatte i kommunen og enkeltpersoner. Ap går til valg på «sterkere fellesskap» og for å få til positiv utvikling må vi ta i bruk all den fantastiske kompetansen som finnes hos dem som lever og bor i vår kommune.

Vadsø Ap har i inneværende kommunestyreperiode fokusert mye på arbeidsplasser i kommunen, men vi tror at med et flertall i kommunestyret for vår politikk, vår måte og jobbe på og vår ordførerkandidat så vil vi kunne gjøre en mye bedre jobb. Vi ber om velgernes tillit til å ta på oss jobben og ansvaret for kommunens framtid.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags