Trailer og personbil i trafikkulykke på E6

Venter på tungberger.

DEL

Klokka 10:45 fredag meldte en forbipasserende bil om at en semitrailer og SUV hadde kollidert i Repparfjorddalen. Det var en front mot front-kollisjon, men ingen av de tre personene involvert har blitt skadet.

– Helse har sammen med de øvrige nødetatene vært på stedet, men det var ingen som hadde behov for oppfølging, sier operasjonsleder Gunnar Øvergaard i Finnmark politidistrikt fredag ettermiddag.

Venter på tungberger

Veitrafikksentralen meldte klokka 11.:36 at trafikken ville kunne slippe forbi stedet puljevis om ikke lenge, og kolonnen som var på vei over Sennalandet i denne retningen ville dermed også kunne slippe forbi ulykkesstedet.

– Det er materielle skader på begge kjøretøyene og vi venter nå på tungberger som skal hjelpe med å få de fraktet bort. Veien er delvis åpen, sier operasjonslederen klokka 13:00.

Svært dårlig sikt

Det er så langt ikke tatt avhør av de involverte partene, men det foreligger ingen mistanke om verken rus eller høy fart.

– Vi har ikke konkludert med årsak, og ikke tatt en beslutning om det skal beslaglegges noe førerkort. Det er greit å tenke på at det har vært veldig dårlig sikt og vanskelige kjøreforhold på ulykkesstedet, sier Øvergaard.

Tips Oss
Telefon: 78 42 86 01, SMS/MMS: IFI til 2005, E-post: tips@ifinnmark.no

Artikkeltags