To mopedbilsjåfører tatt for sladding

Dette skjedde mens du sov natt til søndag.

DEL

I nattens politilogg er det stort og smått fra Finnmark:

I Vadsø hadde utrykningspolitiet en trafikkontroll i Paddeby. Der ble en sjåfør 6.400 kroner fattigere og fikk tre prikker på førerkortet etter å ha blitt målt i 101 km/t i en 80-sone.

Klokka 01:10 stoppet politiet en fører av en UTV i Alta mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Føreren, som var en mann sist i tenårene, ble tatt med til legevakta for blodprøve. Det var lavpromille, og det ble ikke tatt beslag i førerkort.

I tillegg ble en annen sjåfør i 20-årene i Alta, anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

En mopedbilsjåfør sist i tenårene fikk gebyr og kjøreforbud i Alta etter sladding med sommerdekk bak. En annen fører av en mopedbil, også mann i slutten av tenårene, anmeldes for sladding i en rundkjøring. Det ble ikke tatt beslag i førerkort.

I Kirkenes ble en mann i midten av 30-årene satt i arrest etter at han ikke etterkom pålegg fra politiet i forbindelse med en ordensforstyrrelse i sentrum.

En mann sist i 30-årene i Lakselv pålegg om å skrape is av bilruta før han fikk kjøre videre.

I Hammerfest måtte politiet avslutte av privatfest i sentrum grunnet støy klokka 02:45. Eier av boligen fikk pålegg om å holde ro. Også i Alta måtte politiet stanse en privatfest grunn feststøy. Også her ble eier gitt pålegg om å holde nattero.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken