To menn siktet for kroppsskade – Politiet ber vitne melde seg

ÅSTEDSGRANSKERE: Da iFinnmark var på åstedet nyttårsaften var åstedsgranskere i full gang med å undersøke boligen der hendelsen skal ha skjedd.

ÅSTEDSGRANSKERE: Da iFinnmark var på åstedet nyttårsaften var åstedsgranskere i full gang med å undersøke boligen der hendelsen skal ha skjedd. Foto:

Etter knivstikkingen i Alta i nyttårsaften, har politiet siktet to menn i 30-årene.

DEL

Politiet har på bakgrunn av de opplysningene vi hadde tirsdag siktet to menn i 30 årene for grov kroppsskade. Hendelsen skjedde i Alta i nyttårsaften og politiet fikk melding rett eter klokken 18.

-Begge de siktede ble fraktet til sykehus. Undersøkelsene så langt viser at skadene er mindre alvorlig enn først antatt, opplyser Ylva Kvikstad, politiadvokat i Finnmark Politidistrikt.

Etterlyser vitne

Videre forteller politiet at de er spesielt interessert i å komme i kontakt med et vitne.

– Vi jobber nå med å kartlegge hendelsesforløpet, og vil avhøre de involverte. Vi ønsker også å komme i kontakt med en mann som skal ha kjørt den ene av de involverte til legevakten i går kveld. Vi ber denne personen om å ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Utover dette ønsker ikke politiet å gå ut med mer informasjon.

– Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke gi ut ytterligere detaljer, forteller Kvikstad.

MØYSOMMELIG: Det er et møysommelig arbeid åstedgranskerne gjør når de rykker ut til hendelser lik den i Alta nyttårsaften.

MØYSOMMELIG: Det er et møysommelig arbeid åstedgranskerne gjør når de rykker ut til hendelser lik den i Alta nyttårsaften. Foto:

Skjedde i bolig

Politiets operasjonsleder Bjørn Tormod Syvertsen ved Finnmark politidistrikt opplyste til iFinnmark nyttårsaften at de har kontroll på to menn i 30-årene. Begge personene er skadd etter hendelsen. Skadeomfanget er ukjent for politiet.

– Vi fikk melding litt over klokken 18. De blir transportert vekk fra Alta og til sykehus, sa Syvertsen.

Da iFinnmark var på stedet tirsdag kveld var åstedsgranskere i full gang med å undersøke boligen.

Artikkeltags