Gå til sidens hovedinnhold

To gutter på crossykkel stakk av fra politiet. Nå kan den ene vente seg en bot

Artikkelen er over 2 år gammel

I Alta forsøkte politiet å stanse to unge gutter på crossykkel som fikk god fart på syklene når de fikk øye på politiet.

Det var klokken kvart på tolv at politiet observerte to unge gutter på crossykkel i Alta. Patruljen kjørte etter for å kontrollere guttene og kjøretøyene, men det skulle være enklere sagt enn gjort, da guttene forsøkte å stikke av så fort de så politiet.

Det melder politiet selv på egen Twitter.

Patruljen lyktes til slutt med å få tak den ene av dem, som var en mindreårig gutt. Han kjørte en uregistrert crossykkel og hadde heller ikke førerkort. Nå anmeldes han for de to forholdene og i tillegg for å ha forsøkt å stikke av fra politikontroll.

– Dette er ulovlig kjøring som kommer til å bli fulgt opp, gjerne med bøtelegging, forteller operasjonsleder ved Finnmark politidistrikt.

Crossykkelen ble beslaglagt på stedet og gutten må belage seg på å ta beina fatt de neste månedene. I tillegg får han altså sannsynligvis en bot.

– Størrelsen på denne vil måtte vurderes i hvert enkelt tilfelle, så det er vanskelig å si noe om hvor mye bota vil komme på, opplyser operasjonssentralen.

Kommentarer til denne saken