Sportshelga starter nå! Slik ser resten av ukas sendeplan for sport ut på iFinnmark.no – les mer om sendingene nedenfor.

Direktesendingene er forbeholdt abonnenter.

Tirsdag 14. mai:

SE OPPTAKET: Fløya 2 - Tverrelvdalen (Fotball, 2. divisjon kvinner avd. 9)

Etter å ha tapt 0-3 hjemme mot Tromsø i serieåpninga, er det nå tverrelvdalingenes tur å ta turen til Tromsø for å kjempe om sine tre første poeng denne sesongen mot Fløya 2. Hjemmelaget knuste motstanderen Senja/Finnsnes 1-6 i første kamp, og ligger nå på en 4. plass. Tverrelvdalen ligger på nest siste plass på tabellen med kun Senja/Finnsnes bak seg.

Tromsdalen leder serien med fire poeng og bedre målforskjell med Tromsø og Bossekop på plassene under.

Kampen er spilt. Se opptaket ved å klikke på linken over.

Torsdag 16. mai

19:00: Porsanger - Honningsvåg (Fotball, 4. divisjon menn)

Porsanger vant tre kamper på rappen da årets fjerdedivisjon ble sparket i gang i mars. Seiersrekka ble derimot brutt sist helg da Kirkenes ble for sterke på Kirkenes stadion og stakk av med alle tre poengene etter en 3-2-seier. Dermed ligger Porsanger nå på en fjerdeplass i ligaen.

Honningsvåg har hatt en tyngre start på fotballsesongen enn vertene, og ligger på en niendeplass etter tre spilte kamper. Oppgjørene har endt med to tap og en seier for Honningsvåg-herrene. 3-4 til fordel Bjørnevatn er resultatet fra sist kamp 11. mai.

Sist Porsanger og Honningsvåg møttes var det også i Lakselv. 25. september 2018 vant vertene 3-1.

Tverrelvdalen leder ligaen med 9 poeng og bedre målforskjell enn Kirkenes, Bjørnevatn (begge med én kamp mindre spilt) og Porsanger.

19:00: Bjørnevatn - Kirkenes (Fotball, 4. divisjon menn)

Både Kirkenes og Bjørnevatn er hittil ubeseieret i serien og har sikret seg full pott og ni poeng de tre første kampene, og ligger på henholdsvis 2. og 3. plass på tabellen.

Går man nærmere inn på statistikkene, viser målforskjellen at Kirkenes har scoret 14 så langt, samtidig som de kun har sluppet inn to. Baklengsmålene kom i forrige runde da Porsanger gjestet Kirkenes. Stillingen ble til slutt 3-2 til Kirkenes.

Bjørnevatn har 11 mål og fem baklengs – og spesielt forrige runde ble målrik da Bjørnevatn reiste til Honningsvåg og seiret 3-4.

Sist Kirkenes og Bjørnevatn møttes var det under NM-kvalifiseringen i mars 2018. Bjørnevatn trakk da det lengste strået og vant 3-4 på bortebane. Sist lagene møttes i seriespill, var 7. oktober 2017. Da var det Kirkenes som vant 0-1 på bortebane.

Lørdag 18. mai

12:00: Fløya 2 - Bossekop (Fotball, 2. divisjon kvinner avd. 9)

Etter to runder ligger Bossekop på en foreløpig fjerdeplass på tabellen med fire av seks mulige poeng. Laget spilte uavgjort 1-1 mot Tromsø i forrige runde. Lørdagens motstander, Fløya 2, leder ligaen med full pott på to kamper og 9-2 i målforskjell.

Lagene har ikke møtt hverandre siden 2016. I begge oppgjørene vant Bossekop, først 0-5 på bortebane og deretter 2-0 hjemme

18:00: Ørn Horten - Norild (Fotball, Norsk tipping-ligaen, avd 2)

Norild har hittil imponert i 3. divisjon. Etter det knusende 6-1-tapet borte mot Mjøndalen 2 i serieåpninga, har de nyopprykkede herrene fra Vadsø sanket syv av ni mulige poeng. Nå ligger de som nummer seks på tabellen med syv poeng – like mange som motstanderlaget Ørn Horten har, men med en kamp mindre spilt.

Tom Kristian Stavseth og Milos Vucenovic har scoret to mål hver for klubben hittil i ligaen.

Søndag 19. mai

14:00: Bærum - Alta (Postnord-ligaen, avd 2)

Alta ligger på fjerdeplass i ligaen med 10 poeng. Det samme har Fram og Åsane, mens serieleder Kjelsås har 11. Det er forøvrig Kjelsås som har sørget for Alta IFs eneste tap i ligaen hittil. 5. mai vant de 2-0 på Grefsen kunstgress. Bærum ligger lenger ned på tabellen, og har fem poeng på fem kamper. Det gir østlandslaget en 10. plass på tabellen.

Forrige kamp endte 1-0 til Alta hjemme mot Sotra etter straffemål av Håvard Nome. Det er amerikaneren Gyon Phillips som leder scoringstabellen for Alta i ligaen med tre mål.

14:30: Porsanger - Tromsø (Fotball, 2. divisjon kvinner avd. 9)

I forkant av oppgjøret ligger Porsanger-kvinnene på en 5. plass i ligaen etter to kamper spilt. De foregående kampene har endt med én seier og et tap. Tapet kom i forrige runde da Bossekop tok tre poeng etter å ha vunnet 1-0 på Coop Arnea kunstgress i Alta.

Tromsdalen leder serien med fire poeng og bedre målforskjell med Tromsø og Bossekop på plassene under.

For flere direktesendinger fra hele Norge, trykk her.

Facebook-like